banner102

Ev hanımları için güzel bir buluş!

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen ‘Küçük Mucitler’ yarışmasında Of İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, “Sütmatik” projesi ile dereceye girmeyi başardı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Haziran 2016 Çarşamba 03:02
Ev hanımları için güzel bir buluş!

Trabzon’da yapılan ‘Küçük Mucitler’ yarışmasında dereceye giren Of İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ev hanımlarının işine yarayacak güzel bir buluşa imza atarak dereceye girmeyi başardılar.

Yapılan programda icatlarını sergileyen Of İmam Hatip Ortaokulu öğrencilere ödüllerini Trabzon Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu verdi.

Öğrencilerin göstermiş olduğu üstü başarılarını kutlayan Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu, düşünen ve yeni buluşlara imza atan öğrencilerin hem kendilerine hem de ülkemize katkılarının çok yüksek olacağını söyleyerek icatlarında emeği olan öğretmenimiz Özlem Çağlara teşekkür etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.06.2016 03:12
Anahtar Kelimeler:
Şevket Bulutoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90