banner102

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

İlçemiz Kıyıcık Mahallesinde ikamet eden Murat Kalemci (43) evinde ölü bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Mayıs 2017 Pazartesi 16:03
EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
Edinilen bilgilere göre  hanımını ve üç çocuğunu kayınpederinin evine gönderen Murat Kalemci iş dönüşü evinde duş için girdiği banyoda ölü bulundu.

Arkadaşlar tarafından ertesi gün akşama doğru telefonla aranarak ulaşılmaya çalışılan Murat Kalemci telefonlara bakmayınca, şüphelenen arkadaşları durumu ailesine bildirerek evine geldiler. Burada Murat Kalemci'nin  ayakkabılarını kapı önüne gördükten sonra telefonunu arayarak icerden ses alamayınca ailesi tarafından çilingir çağrılarak kapıyı açtırdılar.

Kapıyı açtırdıktan sonra içeri girildiğinde 43 yaşındaki üç çocuk babası Murat Kalemci’nin banyodaki cansız bedeni ile karşılaştılar. Ailesi tarafından Of Devlet Hastanesine götürülen Murat Kalemci’nin ölümünü duyan akrabaları ve arkadaşları ise gözyaşlarına boğuldu. Baba Celal Kalemci ise üzüntüsünden ayakta duramaz hale geldi.

KARDEŞİ ACI HABERİ İSTANBUL'DA ALDI

Kalp krizi ya da yüksek tansiyon sonucu öldüğü tahmin edilen Murat Kalemci Of ilçesinde metal sektöründe çalışıyordu. Kardeşi Oğuzhan Kalemci ise acı haberi alır almaz Trabzon'a hareket etti.

Vefat eden Kalemci’nin kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi için Trabzon adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Cenazesi 15 Mayıs Pazartesi ikindi namazına

Taka Gazetesi

Son Güncelleme: 15.05.2017 16:04
Anahtar Kelimeler:
Murat Kalemci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90