banner102

Gaziler Günü kutlaması Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesinde yapıldı

19 Eylül Gaziler günü, ülke genelinde olduğu gibi Of’ta da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Eylül 2022 Salı 16:18
Gaziler Günü kutlaması Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesinde yapıldı

İlk kutlama programı yoğun yağış altında Of Kaymakamlığı önünde düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı. Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ile Of Belediye Başkan Vekili Ömer Çakıroğlu, Atatürk Anıtına Kaymakamlığın ve Belediyenin çelengini sundular. Çelenklerin sunulmasının ardından  saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla anıt önü program  sona erdi.

Resmi kutlama programı Of Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan program ise okulun konferans salonunda yapıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın ardından ahirete irtihal etmiş tüm şehit ve gazilerin ruhu için Okul Müdür Yardımcısı Zafer Mollahasanoğlu tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Of Jandarma Komutanlığı’nda görevli Personel Asb.Çvş. Ramazan Köksal tarafından yapılırken, program öğrencilerin günle ilgili şiirler okuması ile devam etti. Programda gaziler günü ile ilgili hazırlanan slayt sunumu yapıldı.

Programın ardından okulda sınıfları ziyaret eden Kaymakam Yiğiter, lise son sınıf öğrencileriyle sohbet etti.

Gaziler Günü kutlama programına Kaymakam Demirer, Başkan vekili Çakıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Cumhur Bekdemir, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, Okul Aile Birliği Başkanı Yüksel Yaşar, Okul Müdürü Ahmet Kayıkçı, Okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90