banner102

Hak ve Adalet için kazanılmıştır!

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M. Celal Vahapoğlu yayınladığı yazılı Malazgirt Zaferi mesajında: "Bu zaferler "Hak ve Adalet için" mücadele edilerek kazanılmıştır." dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Ağustos 2018 Pazar 17:42
Hak ve Adalet için kazanılmıştır!

Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan İlçe Başkanı Vahapoğlu, "Sultan Alparslan, bu zaferi ünvan, nam veya toprak için değil yeryüzünde hak ve adalet hüküm sürsün diye mücadele ederek kazanmıştır ve bütün bu zaferler “Milli Görüş” anlayışı ile kazanılmıştır." dedi.

İlçe Başkanı Vahapoğlu'nun Malazgirt Zaferi mesajı şu şekilde:

"Bugün hakkı ve adaleti hakim kılmak üzere Anadolu’nun kapılarını aziz milletimize açan şanlı Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümünü idrak ediyoruz. Bu günün önemine binaen şu hususu özellikle belirtmek isterim. Sultan Alparslan, bu kutlu zaferi şan, şöhret, ünvan veya toprak için değil yeryüzünde hak ve adalet hüküm sürsün diye mücadele ederek kazanmıştır ve bütün bu zaferler aynı inanç ve anlayış ile “Milli Görüş” inancıyla  kazanılmıştır.

Ayrıca, Anadolu sadece kılıç ile bir vatan hâline getirilmiş toprak parçası değildir. Medreseler, şifahaneler, imarethaneler ve dahi gönüllerin fethi ile vatan toprağı haline getirilmiştir.

Bu vesile ile Sultan Alparslan başta olmak üzere bu inanç uğruna can veren bütün şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum."

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.08.2018 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90