banner102

Hayrat Yolunda Feci Trafik Kazası!

Trabzon Hayrat Karayolu üzerinde akşam 20.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpıştı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Temmuz 2017 Perşembe 22:28
Hayrat Yolunda Feci Trafik Kazası!

Akşam saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında Hayrat istikametinden Of istikametine gitmekte olan Reşat Varlı yönetimindeki 61 FE 791 plakalı araç, karşı yönde gelen 61 DZ 524 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Edinilen bilgilere göre akşam 20.30 sıralarında meydana gelen feci trafik kazasında Reşat Varlı yönetimindeki 61 FE 791 plakalı özel otomobil ile 61 DZ 524 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen feci kaza sonrası özel otomobilde bulunan ve araç şoförü olan Reşat Varlı olay yerinde ölürken, araçta bulunan 4 ağır 1 kişi de hafif yaralı olarak araçtan çıkartıldı.

Kaza sırasında yoldan geçen araçlardan inen vatandaşlar tarafından ilk müdahale yapılarak araçtan çıkartılan 5 kişi uzun süre ambulansın olay yerine gelmesini bekledi. Araçta feci şekilde sıkışan araç şoförü Reşat Varlı ise uzun süre araçta sıkışık halde bekledi.

Kaza sonrası Trabzon-Hayrat Karayolu kısa süreli trafiğe kapatılırken, Jandarma ekipleri olay yerine geldiğinde kontrollü şekilde tek şerit halinde yol trafiğe açıldı.

Kazada kamyon şoförü de hafif yarılı olarak araçtan çıkarken, otomobilde bulunan yaralılar gelen ambulanslar ile Of Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Otomobilde bulunan yaralılardan 4'ünün Gürcüstan uyruklu vatandaş olduğu bildirilirken, olay sorası Jandarma ekipleri çevrede başka yaralıların da olabileceğini varsayarak yol kenarlarında arama yaptılar.  

Emniyet birimleri Olayla ilgili inceleme başlattı.

















Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 28.07.2017 13:49
Anahtar Kelimeler:
KazaReşat Varlı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90