banner102

Herkes Konuştu O Gereğini Yaptı!

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında "Bu ağaçlar kazaya davetiye mi?" başlığı ile haberini yaptığımız sorun teşkil eden ağaçları duyarlı bir vatandaş budadı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Mayıs 2014 Cumartesi 14:30
Herkes Konuştu O Gereğini Yaptı!
İlçemizin İrfanlı mahallesinde bulunan döner kavşaktan geçen araçların görmesine engel olan yapraklı ağaçlar, her kavşaktan dönen için kazaya adeta davetiye çıkartıyordu. Bir yıl önce bunun haberini yapmamıza rağmen bir tedbir alınmaması ise düşündürücü.

Haberimizden sonra birçok kişi bizi tebrik ederek duyarlılığımıza teşekkür etti. Hatta Of'ta kurulan ve hizmetini sürdüren GAD yetkilileri konu hakkında duyarlılığını dile getirerek ağaçları keseceklerini söylediler. Fakat onlardan önce ismini vermek istemeyen duyarlı bir vatandaş eline orak alıp görmeyi engelleyen 3 yapraklı ağacı budayarak görüntü sorununu ortadan kaldırdı.

Konu hakkında gazetemize açıklama yapan İ.O. adlı duyarlı vatandaş, bu kavşağı hergün defalarca kullandığını ve sürekli görme sorunu ile karşı karşıya kaldığını dile getirerek, bu sorun ile ilgili tedbir alınmamasından yakındı. İ.O. adlı vatandaş, "Ben ve benim gibi bu kavşağı hergün defalarca kullanan insanlar sürekli aynı sorun ile karşı karşıya kalıp sorunu dillendiriyoruz. Fakat dillendirdiğimiz bu sorun bir türlü çözülmüyor. Herkes aynı şeyi düşünüyor ama sorun düşünmekle ortadan kalmadığı için bende bu ağaçları budadım. İnşAllah bundan sonra araç sürücüleri rahatlıkla kavşaktan dönerek kaza ile karşı karşıya kalmayacaklar." dedi.

Konuyal ilgili bir yıl önce yapılan haber için tıklayın...

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.05.2014 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ümit öztürk 2014-05-03 22:23:43

allah razı olsun... inşallah kazaları önler...

Avatar
DENİZ 2014-05-06 13:21:38

laz işi ....

Avatar
halit @ümit öztürk 2014-05-05 09:09:26

siz sade çöp toplayun.bole güzel hareketler bekliyoruz sizden başkan.

Avatar
ercü 2014-05-05 12:13:52

heal olsun.hem ofunnabzı na hemde i.o. her kimse...

banner90