banner102

İkinci Şerit te Ulaşıma Açıldı!

Geçtiğimiz yıl 08 Şubat 2016 Pazartesi günü Of-Çaykara Karayolunda meydana gelen büyük heyelan sonrası yapılan çalışmalar sonucunda yol çift şeritli olarak ulaşıma açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Haziran 2017 Çarşamba 15:39
İkinci Şerit te Ulaşıma Açıldı!
Of-Çaykara Karayolu Fındıkoba Mahallesi mevkiinde meydana gelen büyük heyelan sonrası yapılan duvar çalışmaları tamamlanınca yol çift şeritli olarak ulaşıma açıldı.

Karayolları tarafından 4 milyon liraya ihale edilen heyelan alanındaki duvar çalışması, Fındıkoba Mahallesinin heyelan tehlikesini azaltacak geniş çaplı bir duvar yapımı ile son buldu.

Elte İnşaat tarafından ihalesi alınan heyelanlı sahada yolun kenarına fore kazık sistemi, heyelanlı alana da taş duvar inşa edildi. Heyelan alanından yaklaşık 1000 kamyon toprak taşınırken, aynı şeklde yaklaşık 1000 kamyon da taş kullanılarak dev bir duvar yapıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.06.2017 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90