banner102

İl Birincileri Altınla Ödüllendirildi

Of İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine 'adalet' konulu kısa film yarışmasındaki başarılarından dolayı altın ödülü verildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Haziran 2014 Pazartesi 20:47
İl Birincileri Altınla Ödüllendirildi

Türkiye çapında ortaokullar arasında yapılan 'adalet' temalı kısa film yarışmasında Trabzon il birincisi olan Of İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, okulda yapılan bir törenle Okul Aile Birliği katkılarıyla altınla ödüllendirildiler.

Okul müdürü Şevket BULUTOĞLU törende yaptığı konuşmada "öğrencilerimizle gurur duyuyorum, öğrencilere güvenildiği ve imkan verildiği takdirde büyük başarılara imza atacaklarına inancım sonsuzdur. Geleceğimiz olan bu gençlere, İmam Hatip gençliğine imkanlarımızı sonuna kadar kullanacağız ve onlara bu tür faaliyetlere teşvik edeceğiz. Bu vesile ile öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının  devamını diliyorum" diyerek öğrencilerin bu başarısında katkısı olan tüm öğretmenlere de teşekkür etti.  

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.06.2014 19:52
Anahtar Kelimeler:
Şevket Bulutoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90