banner102

İlk İki Hafta Maçları Tamamlandı

Of Kent Konseyi tarafından organize edilen ve 25 takımın katıldığı 1.Kent Konseyi Voleybol Turnuvası, çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Mayıs 2016 Perşembe 07:24

Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığının öncülüğünde Of Kent Konseyi tarafından organize edilen 1.Of Kent Konseyi Voleybol turnuvasında ilk iki hafta maçları tamamlandı.

25 takımın katıldığı yaptığı turnuvada A, B ve C guruplarında 6’şar takım, D gurubunda ise 7 takım mücadele ediyor. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda grubunda ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale çıkacak.

Of Kapalı Spor Salonu’nun bakımda olması nedeniyle Ulusoy Lisesi’nin Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmalar oldukça çekişmeli ve zevkli anlara sahne oluyor. Bir ay devam edecek olan turnuva 18 Mayıs’ta oynanacak 3.lük ve final maçları ile sona erecek.

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıaloğlu, Ak Parti Of ilçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ofspor Kulubü Başkanı Olcay Saral, Kent Konseyi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Daire Amirleri, Banka Müdürleri ve çok sayıda voleybol severin takip ettiği maçlarda izleyicilere her akşam çay, baklava, meyve ve çerez gibi çeşitli yiyecek ve içecek ikram ediliyor.

Turnuvanın Of’a çok güzel bir hava kattığını belirten Of Kent Konseyi Başkanı İdris Kabahasanoğlu; “Konseyimiz tarafından organize edilen turnuvamızda iki haftayı geride bıraktık. Bu hafta 3.haftamız ve bu turnuva ile Of’a gerçekten çok güzel bir hava kattık. Hafta içi her akşam Ulusoy Lisemizin Kapalı Spor Salonundayız. Her akşam üç maçımız oynanıyor. Bazı akşamlar 4 maçımız var. Sayın Kaymakamımız fırsat buldukça maçlarımızı izlemeye geliyor. Sayın belediye Başkanımız hemen hemen her akşam mutlaka uğramaya çalışıyor. Daire amirlerimiz geliyor. Öğretmen arkadaşlarımız geliyor. Esnafımız geliyor. Yeni yeni arkadaşlarla tanışıyoruz, sohbet ediyoruz. Sporun barış ve kardeşlik olgusunu yaymaya çalışıyoruz. Misafirlerimize sürekli ikramlarımız var. Tatlısız akşamımız yok. Sağolsun esnafımız takım sorumlularımız ve banka müdürlerimiz, bu konuda bizlere destek oluyorlar. Organizasyon heyetimize, hakemlerimize ve tüm katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 19 Mayıs’ta güzel bir organizasyon ve finalle şampiyonumuzu belirleyeceğiz” diye konuştu.

Turnuvanın en ilginç maçı ise Of Kaymakamlığı ile Of Belediyesi takımları arasında oynanan karşılaşma oldu. Of Belediyesi’nin 2-0 kazandığı maçta hem sahada hem de tribünlerde oldukça renkli görüntüler vardı. Maçı Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve çok sayıda voleybol sever izledi. 

Son Güncelleme: 05.05.2016 07:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90