banner102

İmam Hatip Mezunları Buluşması

Of İmam Hatip Okulu Mezunları Of-Çaykara Karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Tesislerinde bir araya geldiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Temmuz 2016 Cumartesi 20:08
İmam Hatip Mezunları Buluşması
İçlerinde Kaymakam,Hakem, Savcı, Öğretmen, İş adamı, İmam ve esnaf gibi görevlerde bulunanların olduğu okul arkadaşları, Ramazan Bayramında bir araya gelerek hasret giderdiler.  

Buluşmayı organize eden Turizm İşletmecisi Kemal Terzi ve İş adamı Abdurrahman Hacıömeroğlu, birçok arkadaşın yaklaşık 20 yıl sonra bir araya geldiğini ve hasret giderdiklerini söylediler.

Okul arkadaşlarından Diyarbakır Çüngüş İlçesi Kaymakamı Ahmet Başar de yaptığı kısa açıklamada,”Bu  güzel ve duygulu buluşmayla bizleri onurlandıran arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım.İnşAllah birlik ve beraberliğimiz bu tür buluşmalarla bundan sonra da devam eder." temennisinde bulundu.

Saatlerce bir arada hasret gideren okul arkadaşları 20 yıl içinde geçirdikleri en önemli anılarını birbirleriye paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Şemsettin Öztürk

Son Güncelleme: 09.07.2016 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90