banner102

İrfanlı Mahalle Camii Hızla Yükseliyor

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İrfanlı Mahalle Camii projesinin inşaatının hızla yükseldiğini belirtti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Şubat 2018 Çarşamba 15:28
İrfanlı Mahalle Camii Hızla Yükseliyor

Of İrfanlı Mahalle Camii inşaatını yerinde gezerek incelemelerde bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ilçeye kazandırılacak olan camide emeği ve desteği olan herkese teşekkür ederek, ne kadar önemli ve hayırlı bir işe vesile olduklarını vurguladı.

Of Belediyesi ve hayırsever vatandaşların işbirliğinde, Of İrfanlı Mahalle Cami'nin inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

OF İRFANLI MAHALLE CAMİİ PROJESİNİN İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Camiinin inşaat alanını gezerek, yetkililerden bilgiler alan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Of İrfanlı Mahalle Camii projesi görüldüğü gibi hızla devam ediyor. Camiinin kaba inşaatı minarelerinin yapılması ile tamamlandı. Betonarme çalışmalarının ardından inşaatta ince çalışmalara geçildi. Şimdi cami dış cephesine mermer döşeniyor.Of İrfanlı Mahalle Camii projesi bittiğinde kente ayrı bir güzellik katacak. Camii inşaatı hakkında şantiye şefleri ve mühendislerden sürekli bilgiler alıyor, çalışmaları yerinde inceliyoruz. Camii inşaatındaki çalışmalar planlama doğrultusunda gidiyor. İnşallah en kısa sürede camimiz tamamlanacak” dedi.

Son Güncelleme: 14.02.2018 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90