banner102

Kablo Fareleri Yakalandı

Of ilçesinde haberleşme için döşenen kabloları çalan hırsızlar ile sigara kaçakçılığı yapanları Of jandarma ekipleri suçüstü yakaladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Aralık 2014 Perşembe 03:46
Kablo Fareleri Yakalandı
Trabzon’un Of İlçesi’nde aylardır haberleşme kablolarını çalarak vatandaşları özgür haberleşme konusunda mağdur eden hırsızlar nihayet yakayı ele verdi.

Of jandarma ekiplerinin sıkı takıp sonunda hırsızların direklerden ve depolardan çaldığı haberleşme kablolarını kamyonetle taşıyan N.A ve S.A şahıslar suçüstü yakalandı.

Hırsızlar, keserek çaldıkları 510 metre  kabloları önce çalılık alana saklayıp, daha sonra kiraladıkları kamyonetle yakma bölgesi olarak seçtikleri yere taşırken ve  Türk Telekom Müdürlüğünü de oldukça maddi zarara uğratan  kablo fareleri Of jandarma ekiplerinin sıkı takıp sonucu suçüstü yakalanırken, bir otobüsün bagajında ise 586 paket kacak sigara ile 94 şişe içki ele geçirerek iki kişi  gözaltına alınarak haklarında adli makamlarca yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Haber. Şemsettin Öztürk

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.12.2014 03:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Manolya 2016-04-16 16:00:00

Ne biçim haber yapiyosun Birak sen bu isi insanlar hakkında yalan atip tutuyosun

banner90