banner102

Kanımız Mehmetçiğe Feda Olsun

TSK’nin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen Afrin Operasyonu’na Of Belediyesi’nden anlamlı bir destek geldi. Of Belediye personeli ‘Kanımız Mehmetçiğe feda olsun’ diyerek Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun başkanlığında kanlarını Afrin Operasyonu’nda görev yapan Mehmetçik için bağışladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Şubat 2018 Salı 14:42
Kanımız Mehmetçiğe Feda Olsun

Of Belediyesi, Afrin’de görev yapan kahraman Türk Ordusu’na destek vermek adına Kızılay’ın işbirliğinde Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi. Of Belediyesi önünde gerçekleştirilen kampanada Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu ile belediye personeli kanları Mehmetçik için bağışladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bekası, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için hain terör örgütlerine karşı çok ciddi bir harekat yürüttüğünü ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Kalbimizle, duamızla ve kan bağışımızla Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçiğimizin yanındayız! Of Belediyesi olarak çalışma arkadaşlarımızla birlikte bugün Afrin’de görev yapan kahraman Türk Ordusu’na destek vermek adına “Mehmetçiğe kanımız feda” diyerek bağışta bulunduk. Kızılay işbirliği ile başlattığımız bu kampanyanın tüm kurum ve kuruluşlara örnek olmasını diliyorum. Afrin'de kahraman ordumuz çok ciddi anlamda mücadele veriyor. Biz de bu mücadeleye nasıl katkıda bulunabiliriz, kan ihtiyacı olduğu zaman nasıl oraya koşa koşa gidebiliriz ve bu ihtiyaçları nasıl giderebiliriz. Bunu çok rahat bir şekilde organize edip bu kan ihtiyacını karşılamak istiyoruz” diye konuştu.

ALLAH MEHMETÇİĞİN AYAĞINA TAŞ DEĞDİRMESİN

Afrin’de kahramanca savaşan Mehmetçiklerimizin kan ihtiyacı için Of’taki tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum örgütlerini, fabrikaları, sendikaları Kızılay’a kan vermeye davet eden Başkan Sarıalioğlu, “Allah Mehmetçiğimiz yanında yer alsın; ayağına taş değdirmesin. İnşallah bu harekat vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için başarılı olacak ve tüm ana kuzularımız, tüm Mehmetçiklerimiz burunları bile kanamadan ailelerine, vatanına, ülkelerine geri dönecektir.       Kanlarımız Mehmetçiğe feda olsun. Vatanımız sevdamız; Mehmetçik Canımız” dedi.

Son Güncelleme: 13.02.2018 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90