banner102

Kaymakam Çiçek’ten Meslek Liselerine destek ziyareti

Of Kaymakamı Hayrettin Hayrettin Çiçek başlamış olduğu okul ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Çiçek bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte ilk olarak Hacı Mehmet Bahattin Mesleki Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Ekim 2020 Perşembe 15:31
Kaymakam Çiçek’ten Meslek Liselerine destek ziyareti

Burada okul müdürü Bülent Saka’dan okul hakkında bilgi alan Kaymakam Çiçek daha sonra atölyelerde uygulama dersi yapan bölümlerde öğrencileri ziyaret ederek Meslek Liselerinin önemine vurgu yaptı ve burada eğitim gören öğrencilere başarılar diledi. Okulun çalışmaları ve genel düzenini beğenen, Kaymakam Hayrettin Çiçek Okul Müdürü Bülent Saka’ya teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Kaymakam Çiçek daha sonra Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu ziyaret etti. Burada Okul Müdürü Sedat Gül’den bilgi aldıktan sonra Kaymakam Hayrettin Çiçek okulda 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına devam eden öğrencileri ziyaret edip, onlarla tanışarak gelecek hakkında bazı tavsiyelerde bulundu. Kaymakam Çiçek öğrencilerle sohbette; “Böyle güzel bir okulda ve adeta özel okul gibi sınıflarda ders gördüğünüz için çok şanslısınız. Sizler sizden öncekilere göre bugün çok iyi imkânlara ve fırsatlara sahipsiniz. Bundan 20-30 yıl önce abileriniz, ablalarınız katsayı adaletsizliğinden olumsuz etkilenmişlerdi. Bu okullarda okuyan nice insanımız çok başarılı olmasına rağmen haksız yere puanları kesilerek ülkemizin önde gelen üniversitelerinde okuyamaz, Anadolu’daki üniversitelere okumak zorunda kaldı. Şimdi ise tüm öğrencilerle sizler eşit haklara sahipsiniz. Çok çalışarak istediğiniz bölüme ve istediğiniz üniversiteye gidebilirsiniz. Bu ülke sizden hem manevi hem de maddi olarak kendinizi iyi yetiştirerek büyük katkılar bekliyor. Ülkemizi daha ileriye taşıyacak yeni liderler ben inanıyorum ki sizlerin arasından çıkacaktır. Bu yolda hepinize başarışlar diliyorum. İnşallah hepiniz arzuladığınız hayal ettiğiniz bölümleri kazanırsınız.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da ziyaretleri ve vermiş oldukları destekler nedeniyle Kaymakam Çiçek’e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 08.10.2020 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90