banner102

Kendini Resül İlan Edene Bir Tepki de DİNBİRSEN'den

Din Bir Sen Trabzon İl Başkanı Celalettin Akçadoğan, Of İlçesinde ve Trabzon'un Arsin ilçesinde insanları kandırarak programa davet ettiren İmam İskender Alimihr'in bütün programlarına karşı dur demek için çağrıda bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Mart 2016 Salı 14:40
Kendini Resül İlan Edene Bir Tepki de DİNBİRSEN'den

Kendini Resül ilan aden ve vahiy aldığını iddia eden Sahte Resül İmam İskender Alimihr ve bunun gibi insanları İslam'dan uzaklaştıracak diğer programlara karşı birlikte mücadele etmeye çağıran Din Bir Sen Trabzon İl Başkanı Celalettin Akçadoğan, konuyla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Bu sahtekarlıklara karşı bütün stk ve vatandaşları duyarlı olmaya çağıran Akçadoğan, sapık ve sapkın düşüncelere kesinlikle pirim verilmemesi gerektiğini söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

"Türkiye’de kendini mehdi  ilan eden ve İmam İskender Alimihr ismini kendisine Allah’ın verdiğini iddia eden İskender Evrenesoğlunun yandaşları, Kur’an’daki “İslam, mutluluk, huzur” gibi kulağa hoş gelen söylemlerle hareket ederek, Trabzon’un ilçelerini dolaşıp vatandaşları kandırmaya ve taraftar toplamaya çalışıyorlar.

Geçtiğimiz aylardaTrabzo’nun Of ilçesinde aynı söylemlerle konferans veren Alimihri yandaşları son olarak da geçen Hafta Trabzonun Arsin İlçesinde panel düzenlediler. Panele katılan vatandaşlara, bir takım sunumlar yapıldıktan sonra, tele-konferans yöntemi ile İskender Evrenesoğlu panelin düzenlendiği salona bağlandı. İştirakçilerin ifadelerine göre  kendisinin ‘son nebi’ ve ‘Mehdi’ olduğunu ifade eden Evrenesoğlu salondaki halka; ‘Şimdi orada beni temsil eden müridimin elini öpmenizi istiyorum. Onun elini öperek benim elimi öpmüş ve bana biat etmiş olacaksınız’ dedi. Salondaki vatandaşlar bunun üzerine gösterilen şahsın elini öperek dışarı çıktılar.

Türkiye'nin Mütedeyyin muhafazakar bir ilinde ve Kuran Kurslarının en fazla olduğu İlçelerinde insanların güzel, masum ve sade duygularıyla oynanmak istenmesi ve kendi sapkın düşüncelerini, kendi çıkarları doğrultusunda yaymaya çalışmaları kabuledilebilir birşey değildir.  Bu panel ve konferansları kimse masum gösteremez.

Soruyorum; Neden Of, neden Arsin, Yoksa maşa olan Alimihri ve avanesi  Of ve Arsin’de yetişen Kuran Bülbüllerindenmi rahatsız oldular. Fitne ve fesat yaymanın alemi ne? Devletimizin  son zamanda dahili ve harici düşmanlarıyla verdiği mücadeleye sektemi vurmak istiyorlar?  Buna  Trabzon halkı asla müsade etmeyecektir. Sapık ve sapkın düşüncelere kesinlikle pirim vermeyecektir. Bunlara bilerek zemin hazırlayan, salon veren ve sponsor olanları Allah'a havale ediyoruz.

Din Bir Sen Trabzon temsilciliği olarak diyoruz ve biliyoruz ki; Bugüne kadar “Mehdiyim” diyenlerin hepsi şeytanın kuklasıdır, maskarasıdır. Bu düşünceyle çıkanlar yalancıdır, sahtekar ve soytarıdır. Bunların yalanını, sahteliğini her alanda her zeminde deşifre edeceğiz inşallah.

Din Bir Sen olarak İslami Hassasiyeti olan tüm vakıf, dernek ve STK lara çağrı yapıyorum:  Gelin hep birlikte Trabzon'umuzun huzurunu insicamını bozacaklara karşı birlikte haraket edelim ve bunlara pirim vermeyelim."

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.03.2016 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baştürk 2016-03-16 11:40:28

sayın başkan bu ınsanlar bu konferansı nerde verdı.yer tahsısını kım yaptı.anonslarla halkı bu programa kim davet eti.bu halk nıye bu kadar cahıl.sonuç:KANDIRILDIK.

Avatar
Rümüz Of 2016-03-16 14:01:30

Nerede müftülerimiz ? Neden müdahil olmuyorlar?

Avatar
tecdeli 2017-02-04 17:56:58

siz savcılığa ihar edin, derhal tutuklansın.

banner90