banner102

Kentsel dönüşümü 20 yılda tamamlayacağız

Bayraktar, Kağıthane'de Oflu iş adamlarının yaptırdığı Cevahiroğlu firması tarafından inşa edilen ''Cevahiroğlu Dersaadet Konakları''nın temel atma törenine katıldı.

15 Aralık 2012 Cumartesi 15:36
Kentsel dönüşümü 20 yılda tamamlayacağız
Oflu Firma  yetkililerinden  inşŸaat hakkında  bilgi alan ve  inşŸaatın kataloğŸunu inceleyen Bayraktar, daha sonra  inşŸaat maketi üzerinde inceleme yaptı.
 
 İnşŸaatın  temelinde de incelemelerde bulunan Bayraktar, hayırlı işŸlerde insanların dualarını almanın önemine işŸaret etti.
 
 Bayraktar, ilgili  firmanın ''CevahiroğŸlu Dersaadet  Konakları '' adıyla 180 daire inşŸa edeceğŸini belirterek,  işŸyapmanın  kolaylaşŸtığŸını ancak rekabetin arttığŸını vurguladı.
 
 CevahiroğŸlu Dersaadet  Konakları 'nı inşŸa eden  firmanın  yetkililerini uzun süreden beri tanıdığŸını kaydeden Bayraktar, ''BirlikteliğŸi sağŸlamak lazım. AldığŸı işŸi bitiren insanları desteklemek lazım. Bu bağŸlamda biz de dürüstçe  işŸ yapan, istihdam  oluşŸturan  herkese dua ederiz,  yardımcı olmak isteriz'' diye  konuşŸtu .
 
 AA muhabirinin, ''Kentsel  dönüşŸümde belediyelerin yavaşŸ kaldığŸı yönünde basında  haberler çıktı. Siz buna katılıyor musunuz?'' sorusuna karşŸılık Bayraktar, şŸunları söyledi:
 
 ''Bu tür  inşŸaatlar da birer kentsel  dönüşŸüm . Binalar yenilenecek. VatandaşŸ, TOKİ, belediyeler, bakanlık, valilik ve müteahhitler işŸin içine girecek. Hep beraber kentsel  dönüşŸümü dalga dalga gerçekleşŸtireceğŸiz . Bu  işŸ hemen olmayacak. 20 senelik  bir periyotta  dönüşŸümü tamamlayacağŸız. ܖnce insanları inandıracağŸız,  bilgilendireceğŸiz . Milletimize daha  iyi anlatacağŸız. Devlet olarak her türlü desteğŸi vereceğŸiz.  Türkiye 'nin 300 yerinde kentsel dönüşŸüme devam ediyoruz. Bunu hızlandıracağŸız.'' dedi.
 
 Törenin ardından Bayraktar,  firma  yetkilileri ve törene katılan diğŸer vatandaşŸlarla  bir  restoranda yemek yedi.  Yemekte Bayraktar'a Ahmet ܇oktan adlı  bir ressam tarafından, deri üstüne '' kat'ı'' tekniğŸiyle yapılmışŸ ve üzerinde Allah yazılı  bir tablo  hediye edildi.
 
 
 
 
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kazım karabekir 2012-12-19 13:47:30

böyle bir projeye imza atan ve syn bakanımızıda bu projenin açılışına davet eden cevahiroğŸlu inşaata teşekkür eder ve nice oflu hemşerilerimizin bu tarz projelerle bizleri onurlandırmasını temenni ederiz.

Avatar
ali yılmaz 2012-12-19 16:01:11

cevahir ailesi yıllardır ofta dürüst,ilkeli, ofta yardıma muhtaç kazandığŸının hakkını veren aile olarak biliriz allah c.c yolarını açık etsin ..

Avatar
cevahiroğlu 2012-12-19 17:39:11

demekki insanlar özlerinden vazgecemiyorlar cevahiroğŸullarıda aynı hükümetten yana ama yapmış olduğŸu işlerde insanlara daha cazip gelsin diye DERSAADET konakları adını verdikleri konutlar yapıyorlar...nede olsa mayalarında milli görüş var

banner90