banner102

Küçük Öğrencilerden “Karanlıktan Aydınlığa“ Tiyatrosu

Peygamberimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) imtihan hayatına teşriflerinin 1444. yıl dönümü münasebeti ile yapılan etkinlikler çerçevesinde Of İmam Hatip Ortaokulu, Of Anadolu Lisesi Konferans Salonunda program düzenlendi. Programın gözdesi öğrencilerin oynadığı "Katranlıktan Aydınlığa" adlı tiyatro oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Nisan 2015 Çarşamba 23:21
Of İmam Hatip Ortaokulunun organize ettiği Kutlum Doğum programı saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan program, okul öğrencilerinden Yusuf Saral'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Programın devamında Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu yaptıkları programın önemini anlatan kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra okul öğrencileri tarafından ilahi, Esma-ül Hüsna ve Hadis-i Şerif okundu. Daha sonra "Karanlıktan Aydınlığa" adlı tiyatro gösterisi düzenlendi.

İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan tiyatro gösterisinden sonra Ezan okuma, Kura’n-i  kerim okuma,  Hadis okuma, Esma-ül hüsna ve Hadis ezbere yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Okul Aile Birliği Başkanı Erkan Bulut tarafından ödülleri takdim edildi.

Dereceye giren öğrenciler:

Ezan okuma yarışmasında: 1. Yusuf Saral 2. Yunus Emre Karal 3. Erdem Bilgin

Kura’n-i  Kerim okuma yarışmasında: 1. Yusuf Saral 2. Yunus Emre Karal 3. Nurullah Gebiç

Hadis okuma yarışmasında:  1. Eda Nur Daşdemir 2. Zeynep tellioğlu 3. Sueda Değirmenci

Esma-ül hüsna yarışmasında: 1. Rabia Kazdal 2. Miraç Talha Kum 3. Feyza Çakır

Hadis ezbere yarışmasında:  1. Şeyma Erbaş 2. Sıla Tosun 3. Rumeysa Karaismailoğlu 3. Sevde Tellioğlu 4. Sevde Tellioğlu 5. H.Merve Aykurt

 

Program hediye çekilişi ile son buldu. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.04.2015 23:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90