banner102

Kullandığı aracın altında kaldı!

Of'un Sugeldi Mahallesinde meydana gelen acı olayda mikser şoförü kendi kullandığı aracın altında kalarak feci şekilde can verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Şubat 2018 Cumartesi 08:26
Kullandığı aracın altında kaldı!

Özel bir firmada beton mikseri şoförlüğü yapan  Yüksel Kaynadır (50) kendi kullandığı kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre kullandığı mikser aracının bir anda imdat hortumu çıkınca araç kendini kilitledi.  Araç sürücüsü Yüksel Kaynadır araçtan inip çıkan imdat hortumunu tamir etiği sırada aracın bir anda hareket etmeye başladı ve aracın altında kalan sürücünün üzerinden geçerek feci şekilde canına mal oldu.

Kendi aracının altında kalarak feci şekilde can veren  Yüksel kaynadır'ın acı haberini alan aile yakınları hastaneye koştu.Olay yerine 112 sağlık ekipleri ve jandarma  intikal ettikten sonra  savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Kaynadır'ın cansız bedeni Of Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Son Güncelleme: 17.02.2018 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90