banner102

Liseler Arası Kur’an-ı Kerim Yarışması

Liseler arası Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması ilçe finali Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunda düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Mayıs 2017 Cuma 15:15
Liseler Arası Kur’an-ı Kerim Yarışması
 

İlçe genelindeki beş okul öğrencileri arasında düzenlenen Kur’an’ı güzel okuma yarışması finali Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunda yapıldı. Yarışmada OF ŞAT Lisesi öğrencisi Erkan Şenocak ile Of Anadolu Lisesi öğrencisi Gizem Şen birinci oldu.

Birinciler ve dereceye girenlere ödüllerini Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu verdi. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Kabahasanoğlu, yapılan yarışmada kimsenin kaybetmediğini, her öğrencinin mutlaka kazançlı çıktığını söyleyerek, “Peygamber efendimiz (sav) bir hadisinde şöyle buyuruyor; Ya Kur’an okuyan olun, ya okutan olun, ya Kur’an okuyanlara destekçi olun, ya Kur’an okuyanları sevin ama beşinci olmayın buyurmuştur. İşte ben burada derece yapan bütün yavrularımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu yapmış oldukları faaliyetler bundan sonra da devam edecektir. Ben başarılarının devamını diliyorum” temennisinde bulundu.









Son Güncelleme: 26.05.2017 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90