banner102

Liseliler ve Üniversiteliler Davam Okuyor

Anadolu Gençlik Derneği Of şubesi tarafından düzenlenen "Liseliler ve Üniversiteliler Davam Okuyor" adlı yarışmanın ödülleri sahiplerine takdim edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Mayıs 2015 Çarşamba 03:34
Liseliler ve Üniversiteliler Davam Okuyor
Anadolu Gençlik Derneği Of Öğrenci Yurdu Konferans Salonunda Gerçekleştirilen törenle dereceye giren ilk üç öğrenciye ödülleri AGD Of Şube Başkanı Hasan İnan tarafından verildi.

Bilgi yarışmasının 1. si Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Selman Koç olurken, 2. si Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Mekatronik bölümü 2. sınıf öğrencisi Abdullah Yıldız  oldu. Yarışmanın 3. sü ise Rize İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Mustafa Karakaş oldu.

Parasal ödül kazanan öğrencilerden birinciye 250 TL, ikinciye 200 TL ve üçüncüye ise 150 TL para ödülü verildi.

Yarışma ile ilgili açıklama yapan Of AGD Başkanı Hasan İnan, "Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ömrü boyunca vermiş olduğu mücadeleyi anlatan 'Davam' kitabı, Haz. Adem (A.S) den günümüze kadar süre gelen Hak davanın özünü anlatan kitaptır. Bundan dolayıdır ki, 'Davam' kitabını her Müslümanın okuması gerekir. " dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DAHA KAPSAMLI YARIŞMA YAPACAĞIZ

İnan,"Okunması gereken bir kitap olan 'Davam' kitabını gençlerimize okutmak ve bu kitaptan faydalandırmak amacıyla küçük çaplı bir yarıma düzenlemek istedik. Saolsun dernek üyelerimizin özverili çalışmalarıyla bir yarışma düzenledik ve dereceye girenlere ödüllerini takdim ettik. Düzenlemiş olduğumuz yarışmamıza katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum." diyerek önümüzdeki süreçte bu kitapla ilgili daha geniş çaplı bir yarışma düzenleyeceklerini ifade etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 27.05.2015 03:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90