banner102

Medya Derneğinden MEB Ziyareti

Eğitim-öğretimin başlamasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne çeşitli kişi kurum ve kuruluşlar ziyaretlerde bulunuyor. Ziyaretler kapsamında Of’un önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Of Medya Derneği de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek yeni eğitim- öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Eylül 2017 Cumartesi 13:45
Medya Derneğinden MEB Ziyareti
Of Medya Derneği Başkanı Ahmet Muradoğlu ziyarette,” Yeni eğitim- öğretim yılınızı tebrik ediyorum. Bizler dernek olarak eğitimi çok önemsiyoruz. Bu iş yoğunluğumuz arasında sizleri ziyaret edip hayırlı olsun demek ve yapacağınız hayırlı güzel işlerinizde her zaman yanınızda olacağımızı ifade etmek istiyorum. Sizlerin de bu iş yoğunluğunuzu görüyor ve anlıyoruz. Allah yardımcınız olsun. Yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyetini, “ Ülkemiz için olduğu gibi ilçemiz için de medya doğruları aktarmada ve kamuoyunu bilgilendirmede son derece önemli bir yere sahiptir. Bizler Of’un sokağında, caddesinde, kahvesinde, evinde kısacası her yerinde eğitim konuşulsun istiyoruz. Eğitimi Of’un birinci gündemi yapmak istiyoruz. Bu anlayışla gece gündüz çalışıyoruz. Vatanına, milletine, devletine, tarihine, değerlerine sahip hayırlı nesiller yetiştirmenin çabası içindeyiz. Eğitim adına yaptığımız güzelliklerin sizler tarafından doğru bir şekilde kamuoyuna aktarmanız bizleri mutlu edecektir. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür eder, işlerinizde kolaylıklar dilerim.” dedi.





Son Güncelleme: 23.09.2017 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90