banner102

Mehmet Akif Ersoy Of'ta anıldı

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu anma günü etkinlikleri kapsamında Of Anadolu Lisesinde bir program düzenlendi.

12 Mart 2013 Salı 21:09
Mehmet Akif Ersoy Of'ta anıldı

Programa saygı duruşŸu ve İstiklal MarşŸı’nın okunmasıyla başŸlandı.Günün anlam ve önemine belirten konuşŸmaların ve şŸiirlerin okunmasının ardından öğŸrenciler tarafından tiyatro gösterisi sunuldu.

Hafta içerisinde düzenlenen İstiklal MarşŸını güzel okuma yarışŸmasında birinci olan TuğŸçenur Aydın’ın ödül töreni sonrası bir konuşŸma yapan Of Kaymakamı Eren Arslan: “ İstiklal MarşŸı milletimizin 600 yüz yıllık imparatorluktan sonra dünya coğŸrafyasında yaşŸanan hadiseleri ve bunun karşŸısında milletimizin özelliklerini ve milletimizden beklenen vazifeleri çok iyi özetleyen ve dünya durdukça milletimiz var oldukça her Türk gencinin gerçekten ezbere bilmesi gereken, sadece lafsen değŸil manasıyla da ezbere bilmesi gereken bizi ayakta tutan bir arada tutan önemli  birleşŸtirici unsurlardan biridir. Ben bu vesileyle hazırlanan programda emeğŸi geçen hem öğŸretmen arkadaşŸlarımıza hem genç kardeşŸlerime teşŸekkür ediyorum. BaşŸta Cumhuriyetin kurucusu Büyük ܖnder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları vatan yapan şŸehitlerimizi ve İstiklal MarşŸını armağŸan eden büyük şžairimiz  Mehmet.Akif Ersoy’u şŸükran ve minnetle anıyoruz.Bir çok yerde söylendiğŸi gibi ben aynı temenniye dua niyetine söylemek istiyorum; inşŸallah bir daha böyle  marşŸları yazmak durumunda kalmaz milletimiz” dedi.

Programa; Of Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Milli EğŸitim Müdürü şžaban şžahin, şžube Müdürü Adem Gündüz, Okul Müdürleri,ܖğŸretmenler ve ܖğŸrenciler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90