banner102

Mevlid Gecesi Of'ta coşkuyla geçti VİDEO

Oflular peygamber sevgisi ile camileri kapladı...

23 Ocak 2013 Çarşamba 22:47
Mevlid Gecesi Of'ta coşkuyla geçti VİDEO

Of ܇arşŸıbaşŸı Camiinde Mevlid Kandili kutlaması izdihama neden oldu.

MܜFTܜ RECEP ONAT İLK KEZ...
Peygamber Efendimizin (SAV) doğŸumu olan Mevlid Kandili için akşŸam namazını mütakiben ܇arşŸıbaşŸı Büyük Camide yapılan program Of'un yeni müftüsü olan Recep Onat'ın da Oflular ile ilk kez karşŸılaşŸmasına sahne oldu. Peygamber Efendimizin (SAV) hayatından kesitler sunarak, müslümanın nasıl yaşŸaması gerektiğŸini anlatan müftü Onat, peygamber sevdalılarının daima peygamber yolunda olması gerektiğŸini ifade etti.
 
܇ARşžIBAşžI BܜYܜKCAMİ DOLDU TAşžTI
Ofluların büyük ilgi gösterdiğŸi ve Abdurrahman Akçay Hocanın kıldırdığŸı yatsı namazı Mevlid Gecesi Programı için Of'un merkezinden ve köylerinden gelen vatandaşŸlar ܇arşŸıbaşŸı Büyük Camiye akın etti. Ezanın okunması ile birlikte dışŸarıya taşŸan bazı vatandaşŸlar namazlarını avluda kılmak zorunda kaldı.
 
ܖte yandan sıkça Of'ta kan toplama çalışŸması yapan Kızılay'da Mevlid Gecesi öncesi vatandaşŸların kan bağŸışŸı taleplerine cevap vermek için gezici araç ile ܇arşŸıbaşŸı Büyük Caminin önünde yatsı namazı sonrası kan toplama çalışŸması yaptı. Oflu vatandaşŸlar her zamanki gibi bu önemli faaliyete bir kez daha ilgi gösterdi.
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90