banner102

Müdür Aktaş Of’ta MTSK Sınavlarını denetledi

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş Of’ta yapılan Motorlu Taşıtlar Sürücü Sınavını ziyaret ederek çalışmalar yerinde denetledi. İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş’a Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Numan Turan ve Süleyman Bedir de eşlik etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Aralık 2019 Pazartesi 19:45
Müdür Aktaş Of’ta MTSK Sınavlarını denetledi

Müdür Aktaş denetimle ilgili olarak, “ Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu Sınavı Of’ta tüm tedbirlerin alınmış olduğuna şahit olduk. Mesai arkadaşlarımıza gayretleri ve çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Sınava giren sürücü adaylarına da başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı konuşmada, “ İlçemizde sürücü adaylarımızın eğitilmesini çok önemsiyoruz. Sürücü kurslarıyla sürekli iletişim halindeyiz. İhtiyaç duydukları konularda gerekli enformasyon yardımında bulunuyoruz. Kursları sık sık ziyaret ederek eğitimleri yakından takip ediyoruz. İl Milli Eğitim Müdürümüze de ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyor, sınava girecek adaylarımıza başarılar diliyorum.

MTSK Sınavı Of, Dernekpazarı, Çaykara yolu üzerinde gerçekleşmiş olup Of Jandarma ekiplerince alınan tedbirler sonucunda hiçbir sorun yaşanmadı. 83 sürücü adayının katıldığı Of’taki sürücüsınavına 15 gözetmen görev aldı. Sınavda 69 kişinin başarılı olduğu sınavda 13 kişi sınavda başarısız olarak bir sonraki sınava kadar eksikliklerini gidererek sınava girecek.

Son Güncelleme: 23.12.2019 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90