banner102

Müdürler Toplantısı Tedbirlerle Yapıldı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurum müdürleri 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk müdürler toplantısını İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun başkanlığında Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi ve okul, kurum müdürlerinin katılımıyla Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Ağustos 2020 Çarşamba 18:31
Müdürler Toplantısı Tedbirlerle Yapıldı

Yeni eğitim- öğretim yılının planlamasını yapıldığı toplantıda birçok konu görüşülerek karşılıklı istişare edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “Değerli müdürlerim, ülkemizin ve insanlığın zorlu bir süreçten geçtiği bu günlerde yeni eğitim ve öğretim yılının ilk planlama toplantısını gerçekleştiriyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Bizler 657 sayılı Devlet memurları Kanunu ve inançlarımızın bize verdiği sorumlulukla görevimizi yapmaktayız. Hepinizin malumu bakanlığımızın ortaya koymuş olduğu yol haritasına göre 31 Ağustos’tan 21 Eylül’e kadar uzaktan telafi eğitimi yapılacak, ardından okullar açılacak. Şuandaki planlama bu şekildedir. Gelecekte farklı bir karar alınırsada  inşallah onu göre hareket ederiz. Okullarımızda öğretmenlerimizin vereceği uzaktan eğitimle ilgili her türlü tedbirleri alalım. Evlerinde internet olmayan öğrencilerimiz için EBA Destek Odaları oluşturarak öğrencilerimizin istifadesine sunalım.Zümre toplantıları yaşadığımız süreç nedeniyle çok daha önem arz etmektedir. Zümre toplantılarına okul müdürleri de gözlemci olarak katılacak, buradan güzel kararlar çıkacağına inanıyorum. Okullarında norm kadrosu gereği derslerini dolduramayan öğretmenlerimiz için gerekli planlamayı en kısa zamanda yapalım. Geçen yıl başlatmış olduğumuz “Başarı Hikâyem” adlı proje pandemi nedeniyle yarım kalmıştı. Bu yıl inşallah bunu başarılı bir şekilde uygularız. Her okulumuz “Temiz Okul Belgesi” için gerekli çalışmayı yapıp bu belgeyi alması gerekiyor. “Beyaz Bayrak”konusunda gösterdiğiniz başarıyı burada da göstereceğinize inanıyorum. Bu yılki belirli gün ve haftalarla ilgili görevlendirmelerde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi güzelkutlama programlar yapacağınız inşallah. Rabbimden kazasız belasız, sağlıklı ve mutlu bir eğitim yılı geçirmeyi temenni ediyor, hepinizi çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun konuşmasının ardından Şube Müdürleri Hasan Tekke ve Osman İşçi alanları ile ilgili konularda bilgi vererek gelen soruları cevaplandırdılar. Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu toplantı salonunda yapılan 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk müdürler toplantısı salgına karşı alınan tedbirler ışığında yapılıp toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

 

Son Güncelleme: 26.08.2020 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90