banner102

Müftü Aksoy'dan Önemli Uyarılar!

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesinin haftalık eğitim konferansına katılarak önemli açıklamalar yapan Yozgat Şefaatli İlçe Müftüsü Abdullah Aksoy, ülkemizin ve dünyanın huzura kavuşması için yapılması gerekenin, ben Müslümanım diyenlerin 'Emrulunduğun gibi dosdoğru ol' ilahi emrine gereği gibi uymaları gerektiğini söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Ekim 2015 Salı 00:39
Müftü Aksoy'dan Önemli Uyarılar!

Okulların açılmasıyla gençlerin ağırlıklı olarak katıldığı Anadolu Gençlik Haftalık Eğitim sohbetinde konuşan Yozgat Şefaatli İlçe Müftüsü Abdullah Aksoy, ülkemizin çok kötü bir dönemden geçtiğini ve sürekli artan ahlaksızlığın önüne sadece Rabbimizin emrine sımsıkı sarılarak geçilebileceğini söyleyerek ülkemizdeki vahim tabloya dikkat çekti.

TEKNOLOJİ NİMETTİR, ATEŞE DÖNDÜRMEYELİM!

Aksoy, "Her geçen gün artan ahlaksızlık maalesef bütün Müslümanların kapısına kadar dayandı. Televizyonun girdiği her ev bu ahlaksızlıktan payını almış durumdadır. Bunu derken teknolojiye karşı olduğumu kimse düşünmesin. Bu teknoloji önümüzde büyük bir nimettir, fakat bunu Rabbimizin emrettiği kurallar çerçevesinde kullandığımızda bizim için nimettir. Yoksa Hakkın rızası dışında kullanılan teknoloji insan için ateştir. Bunun için kullandığımız bütün teknolojik ürünleri (Televizyon, telefon, bilgisayar, internet vs.) sadece Hakkın rızası doğrultusunda kullanmalıyız." diyerek bu nimeti ateşe döndürmeyelim uyarısında bulundu.

'EMROLUNDUĞUN GİBİ DOSTDOĞRU OL'

Yüce Rabbimizin bize 'Emrolunduğun gibi dosdoğru ol' uyarısını hatırlatan Aksoy, "Müslümanlar olarak yaşantımızın her alanında Rabbimizin bize emri olan ''Emrolunduğun gibi dosdoğru ol' uyarısını dikkate alarak yaşamalıyız. Bu doğruluğu birilerinin doğruluğuna göre değil, sadece ve sadece Allah Zülcelal'in emrettiği şekilde doğru olmalıyız. Bu şekilde bir doğruluk ile hem bu dünyamızı hemde ebedi alem olan ahiret hayatımızı kurtarmış oluruz. Aksi halde günümüzde olduğu gibi ahlaksızlık, kargaşa, şiddet, kan ve gözyaşının hakim olduğu bir dünya ile karşı karşıya kalırız." dedi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.10.2015 03:55
Anahtar Kelimeler:
Abdullah Aksoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90