banner102

Müftü Onat’a Of’un Medyasından ziyaret

Of’un önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Of Medya Derneği yönetimi Geçen hafta kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Of Müftüsü Recep Onat’ı makamında ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Ekim 2017 Çarşamba 19:30
Müftü Onat’a Of’un Medyasından ziyaret

Of Medya Derneği Başkanı Ahmet Muratoğlu ziyarette; “Cami ve Dini kurumlar toplumumuzun önemsediği kurumların başında geliyor. Bizler de toplumun doğru haber almasını önemsiyoruz. Sizlerin vereceği mesajları topluma doğru bir şekilde aktarmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda her zaman göreve hazırız. Sizlerin ve tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutluyor nazik kabulünüzden dolayı teşekkür ediyorum.” Diyerek duygularını ifade etti.

Of Müftüsü Onat da ziyaret için,” Bizim medeniyetimizin merkezinde cami vardır. Cami medeniyetimizin inşasında son derece önemlidir. Bilgiyi camiden ve din görevlilerinden öğrenerek toplumumuzun dini konularda daha bilgili olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Dini bilgilenmek İslami şuurumuzu ve tevhit anlayışımızı sağlayacaktır. Tevhit de Müslümanların birlik ve beraberliğini sağlayacaktır. Allah insanı toplumsal bir varlık olarak yarattı. İnsan toplumda yaşadığı için, din de toplumun huzurunu sağladığı için bizler toplumun huzur ve mutluluğu açısından dini doğru şekilde anlatıp, bilgilendirme işini yapıyoruz. Sizler de bizim bu doğru mesajlarımızı topluma ulaştırdığınız için önemli görev ifa ediyorsunuz. Ziyaretleriniz için teşekkür ediyor, işlerinizde kolaylıklar diliyoruz. “ İfadelerini kullandı. 


Son Güncelleme: 11.10.2017 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90