banner102

“Müslümanlar Kafirlere Karşı Şiddetlidir“

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı, her ay rutin olarak gerçekleştirdiği Salı sohbetleri programını Süleyman Akyüz hocaefendinin katılımı ile ilçe binasında gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Nisan 2014 Cuma 00:44
“Müslümanlar Kafirlere Karşı Şiddetlidir“

 Toplantının açılış konuşmasını Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu yaptı. Milli Görüş Teşkilatının ülkemizde ortaya çıkartılmasının amacı, yeryüzüne huzurun, barışın ve adaletin hakim olması olduğunu söyleyen Vahapoğlu, "Bizler, Milli Görüş'ün siyasi temsilcisi olan Saadet Partisi teşkilatı neferleri olarak gayemiz bütün insanlığın saadetidir. Bu amaç ile çalışmalarımızı yapma gayreti içinde oluyoruz." dedi.

İlçe Başkanının konuşmasından sonra sözü devralan Süleyman Akyüz Hocaefendi, günümüzde Müslümanların hangi aşamalardan geçtiğini ve ortaya çıkan sorunların sebeplerini ayet ve hadislerle açıklamaya çalıştı.

Yaptığı sohbette, Müslümanların bütün gayalerinin Allah (CC) rızasını kazanmak olduğuna dikkat çeken Akyüz Hocafendi, "Cenab-ı Hak Müslümanları şu şekilde tarif ediyor; 'Onlar Kafirlere karşı çok şiddetlidirler, kendi aralarında ise çok merhametli ve şefkatlidirler' diye buyuruyor. Maalesef günümüzde kafirler bunu tam tersine çevirerek, Müslümanların kendi aralarında şiddetli olmalarını, kafirlere karşı ise yumuşak olmalarını sağladılar. " diye ifade etti.

MÜSLÜMANLARDA Kİ CİHAD RUHUNU BİTİRMEK İSTİYORLAR

Günümüzde bütün dünyadaki Müslümanlardan Cihad ruhunu almak istediklerini söyleyen Akyüz Hocaefendi, "İslam düşmanlarının gayesi, Müslümanlardan Cihad ruhunu koparmaktır. Bunun için ellerinden geleni yapıyorlar. Hatta bu konuda İslam adına birçok tavizi! verdittirerek bu ruhun tamaman yok olması için uğraşıyorlar. Onlar için bir Müslümanın namaz kılması, oruç tutması, hacca gitmesi veya gece gündüz ibadet etmesi pek önemli değildir. Yeterki bu ibadetleri yaparken kendi kurdukları şer sisteme müdahalenin yapılmamasıdır. Bu sisteme karşı çıkmamak şartı ile istediğin kadar ibadet edebilir, hatta bunun için sana destekte olabilirler. Bu düşünce ile yaşayan milyonlarca hatta milyarlarca Müslüman olması onları korkutmamakta, hatta sevindirmektedir. Çünkü bu düşünce ile yaşayan Müslümanları kendilerine hizmetkar yapıp köle olarak kullanıyorlar. " diyerek kafilerin esas düşmanlıklarının sisteme karşı gelenler olduğuna dikkat çekti.

Sohbetine Sevgili Peygamberimizden (S.A.V.) örnekler vererek devam eden Akyüz Hocafendi, her Müslümanın yaşamının her noktasında İslam'ı yaşamak için gayret göstermesi gerektiğini söyleyerek sohbetinin sonunda ülkemiz ve bütün dünyadaki Müslümanların her türlü zulümden kurtulması için dua etti. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.04.2014 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90