banner102

OF AGD YAZET Tamamlandı

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesi Yaz Etkinlikleri programını eğitim gören öğrencilere verdiği ödüller ile tamamladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Ağustos 2016 Cumartesi 16:55
OF AGD YAZET Tamamlandı

Her yıl okulların tatile girmesinden sonra ülke genelinde gerçekleştirilen AGD YAZET Programları son erdi. Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesinin de gerçekleştirdiği YAZET Programı eğitime katılan öğrencilere verilen ödüllerin ardından sona erdi.

Verilen eğitimlerde gerek ahlaki davranışlar ve gerekse ders başarılarında dereceye girenlerden 1. ye çeyrek altın, 2. ye para ödülü ve diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Yaz Etkinlikleri bünyesinde öğrencilere Kur'an-ı Kerim okuma, Namaz Sureleri ezberi, Ahlaki dersler ile spor faaliyetleri olarak ta, at binme, piknik gezisi, futbol oyunları ile çeşitlik aktiviteler yapılarak çocukların tatili Milli ve Manevi değerlere bağlı eğitim ve aktivitelerle değerlendirildi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 27.08.2016 16:56
Anahtar Kelimeler:
Agd
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90