banner102

OF Anadolu İHL'den Kutlu Doğum Konferansı

'Kutlu Doğum Haftası' dolayısıyla Of Anadolu İmam Hatip Lisesi, okulun konferans salonunda bir etkinlik düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Nisan 2015 Perşembe 00:28
OF Anadolu İHL'den Kutlu Doğum Konferansı

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan Kutlu Doğum etkinliği, Okul öğrencilerinden Ömer Mehdi'nin Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Programın açılış konuşmasını okul öğrencisi Selman Koç yaptı. Konuşmasında yaşamımızın her alanında Sevgili Peygamberimizi (Sallallahu Aleyhi Vesellem) örnek almamız gerektiğini söyleyen Koç, Dünyadaki bugün ki olumsuz tablonun sebebinin, Müslümanlar olarak gereği gibi Peygamberimizi (Sallallahu Aleyhi Vesellem) örnek almamamızdan kaynaklandığını ifade etti.

İmam Hatip mezunu olan Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aliresioğlu da Kutlu Doğum haftası ile ilgili kısa konuşma yaptı.

Programın devamında, okul öğrencilerinden Mehmet Semen'in ilahi söylemesi, Dİyanet İşler Başkanlığının hazırladığı sinevizyon gösterisi, Furkan Kayhan adlı öğrencinin Naat okuması, Samet Kul ve Furkan Kayhan adlı öğrencilerin Arapça ve Türkçe meali ile Hadis-i Şerif okuması, Mehmet Semen ve Muhammet Ekşin'in Arapça İlahi okuması,  'Namaz' ve 'Tesettür' konulu kısa tiyatro gösterisinin ardından Naat, Hadis ve Siyer alanında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere verilen ödül töreninin ardından program son buldu.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu ve Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu takdim etti.

 

Ödül alan Öğrenciler:

NAAT YARIŞMASI:

1. Furkan Kayhan

2. Zehra Çelebi

3. Şule Topçu

HADİS YARIŞMASI:

1. Hanife Bayraktar

2. Aleyna Ayyıldız

3. Sümeyye Kuzu

 

SİYER YARIŞMASI:

1. RABİA Grubu (Şeyma Tosun-Elvan Terzioğlu-Semanur Yiğit)

2. MİSAFİRLER Grubu(Celil Şenocak-Eymen Baran-Ali Velioğlu)

3. DİRİLİŞ Grubu (Merve Karimanve-Betül Muratoğlu-Sümeyye Bayraktar)

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.04.2015 00:32
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90