banner102

Of Ballıca Derneğinden Kaynaşma Toplantısı

Of Ballıca Derneğinin düzenlemiş olduğu kaynaşma toplantıları Yavuzselim mahallesiyle devam etti. Of Ballıca Derneği yeni dernek merkezine taşınmasının ardından yeniden yapılanma çalışmalarını süratle sürdürüyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Nisan 2016 Pazartesi 09:05
Of Ballıca Derneğinden Kaynaşma Toplantısı

Of Ballıca Dernek Başkanı Adem Ballı ve yönetim kurulu üyeleri pazar günü sabah kahvaltısında Yavuzselim mahallesi sakinlerini dernek merkezinde konuk etti. Bayrampaşa’da gerçekleşen kahvaltının ardından tanışma faslına geçildi. Kahvaltıya katılanlar kendilerini tek tek tanıttı, görüşleri soruldu. Genel anlamıyla herkes Of Ballıca Derneğinin yeniden yapılanarak canlanmasını, faaliyetlere başlamasını desteklediklerini, bu işin devamı için gereken desteği sağlayacaklarını söylediler.

Dernek Başkanı Adem Ballı kahvaltıya katılan Ballıcalılara yeni yapılanma ile ilgili bilgiler verdi.
“Öncelikle olarak davetimize icabetiniz için sizlere tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde bu kahvaltılarımızı Merkeza mahalle ve Büyük mahallelerimiz ile birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Her zaman söylüyorum, bu işin asıl zorluğunu derneği ilk kuranlardır. Biz Ballıca Derneğinin kurucu üyelerine başta Ali Ulusoy olmak üzere büyük katkılarından dolayı her zaman şükranlarımızı sunuyoruz.Biz ise bu işi yeniden yapılandırarak, elimizden geldiği kadarıyla devamını sağlamaya çalışıyoruz. Bugüne kadar da bu konularda iyi destekler alıyoruz. Amacımız dernek gelirlerini mümkün olduğu kadar tabana yaymaktır. Sizlerde bu kahvaltıya katılarak bu desteğinizi verdiniz, hepinize çok teşekkür ediyorum. Kahvaltımıza misafir olarak katılan ve bizi onurlandıran Bayrampaşa Trabzonlular Dernek Başkanı Mustafa Sarı, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Aytekin, Şener Dayıoğlu, Ali Cevahir, Yöresel ses sanatçımız Cemal Kadir Kaya, kemençe ustadı Bayram Çakır ve bu kahvaltının sponsorluğunu yapan Avni Balcı abimize çok teşekkür ediyorum “ dedi.

Dernek yönetimi, web sitesi, sosyal medya hesapları ve mahalle fotoğraf slayt gösterisi tanıtımından sonra  bugün saat 15.00’de Bayrampaşa mega halı sahada  oynanan ve Ballıcasporun 3-0 kazandığı Tavşanlıspor maçını hep birlikte izlediler.

Kahvaltının ardından dernek üyelerine küçük de olsa karadenizden esintiler yaşatan   Yöresel ses sanatçımız Cemal Kadir Kaya ve kemençe üstadı Bayram Çakır’a derneğimiz adına teşekkür ederiz.

Haber-Foto: Ömer Ballı

Son Güncelleme: 04.04.2016 01:42
Anahtar Kelimeler:
Adem Ballı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90