banner102

Of Belediyesi Önünde Trafik Kazası

Of Belediye binası mevkiinde iki araç birbirine çarpması sonucu maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Nisan 2015 Pazar 19:04
Of Belediyesi Önünde Trafik Kazası
Sulaklı Mahallesi Döner sokaktan (eski Akbank yokuşu)  aşağıya doğru inmekte olan 61 FY 087 plakalı Ticari araca, Cumhuriyet Caddesine gitmekte olan 34 FTP 09 plakalı özel araç yandan çarparak maddi hasarla sonuçlanan trafik kazasına sebep oldu.

Cumhuriyet Caddesine gitmekte olan aracın yukarıdan gelen ticari aracı fark etmemesi sonucu meydana gelen maddi hasarlı kaza sonrası Trafik Emniyet ekipleri olay yerine gelerek gerekli incelemelerde bulunup kaza tutanaklarını tuttular.

Dikkatsizce geçiş yapmasından kaynaklanan kazada hiç kimsenin yara almadan kurtulması sevindirici haber olurken, aynı alanda yoğun öğrenci ve vatandaşın geçtiği sırada meydana gelmemesi ise olası bir büyük kazaya sebebiyet vermemesine sebep oldu. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.04.2015 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oflu 2015-04-19 21:21:15

buradaki ilk kaza değil a101 önüne park eden araçlar yüzünden araçların görüşü engelleniyor bu benim gördüğüm 4. kaza önlem alınmalı

banner90