banner102

Of Dumlusu Tesislerine Ulaşım Engeli!

Turizme hizmet vermek amacıyla kurulan Dumlusu Dinlenme Tesisleri özel sektörün araçları tarafından engellenmesi tesis işletmecisi ve işletmeye gelen turistlerin tepkisini çekti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Ekim 2014 Salı 16:59
Of Dumlusu Tesislerine Ulaşım Engeli!
Of İlçesi Solaklı vadisinin ilk turizm penceresi olan Dumlusu Dinlenme Tesislerine giden araç yolunun Özel Sektöre ait seyyar yaş çay alan ekipleri tarafından engellenmesi yerli ve yabancı turistlerin tepkisine yol açtı.

Dumlusu Dinlenme Tesisleri işletmecisi Şemsettin Öztürk,”Doğa Cenneti Solaklı vadimizi turizme kazandırmak için yapmış olduğum tesislerin giriş yolu Özel Çay sektörü tarafından engelleniyor.Dumlusu Köyü Muhtarlığını ve çay alan ekipleri Uyarmama rağmen hiçbir önlem alınmadı. Yorgun arkın Vadimize gelen yerli ve yabancı konuklarımız dinlenmeden geçip gidiyorlar. Özel sektör çay ekiplerinin uygunsuz yere üreticilerden çay alması hem Of- Çaykara kara yolu trafik akışını hem tesislerimizi engellemektedir.”dedi.

Öztürk Bölge turizmine engel olan bu davranışlara yetkililerin el atmasını ve sorunu çözmeklerini istedi.

Son Güncelleme: 28.10.2014 17:03
Anahtar Kelimeler:
Şemsettin Öztürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadullah cevahir 2014-10-29 15:55:51

Gidenler devren kiralık yazısını gördüğü için olmasın Of'un nabzı biraz gerçek haberle dikkatimi çekeydi ama bu güven sarsıcı oldu

Avatar
aksine.. 2014-10-31 22:12:21

aksine daha çok dikkat çekmezmi .. okadar yaş çayı bir arada gören turist sayısıda azdır bunu basitce dillendirileceğine fırsata çevirmeniz gerekir...

banner90