banner102

Of Esnafının Siftahı Saadet Gençliğinden

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Üyeleri sabah namazı sonrası Of esnaflarına “Bugünkü Siftahınız Bizden Olsun” zarfını dağıttılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Mayıs 2015 Cumartesi 04:14
Of Esnafının Siftahı Saadet Gençliğinden

 Dağıttıkları zarfın içerisine bir mektup ve mektup üzerine yapıştırılmış 50 kuruş koyan Saadet Partisi Of Gençlik Kolları üyeleri, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ekipler halinde Of'ta bulunan bütün esnaflara "Siftah Bizden" zarfını dağıttılar.    

Sabah işyerlerini açan esnaflar, karşılaştıkları bu durumdan oldukça memnun olduğu gözlemlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, "Yaptığımız bu siftah çalışmasının amacı; bireyselciliğin ön plana çıktığı, tüm milli ve manevi değerlerimizin erozyona uğradığı böyle bir zamanda kapitalizmin kıskacında kalan esnafımıza, çözümün yeniden değerlerimize, aslımıza dönmek olduğunu hatırlatmak, Osmanlı Devleti’ni büyük devlet yapan Ahilik şuurunun hatırlanmasına katkı sağlamaktır." dedi. 

Gözütok, "Mektubumuzda da belirttiğimiz gibi Of esnafımızın birçokları zaman geliyor siftah etmeden kapılarını kapattıklarını biliyoruz. Bunun için Saadet Gençliği olarak bu günün ilk siftahını biz yapalım istedik ve Yönetim Kurulu üyelerimizin özverili çalışmalarıyla bu etkinliğimizi yerine getirdik. Rabbim inşAllah esnafımızın kazancını helalinden ve bereketli olmasını nasip eder. "diyerek bütün Of esnafına duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Bin adet dağıtılan Siftah zarfının içerisinde bulunan mektupta şu ifadeler yer alıyor:

“Yeri geldi dükkânınıza uğrayan bir düşküne yardım ettiniz. Zaman oldu bir garibanı doyurarak dini ve sosyal sorumluluğunuzu yerine getirdiniz. Kimi zaman onlar da size yardımcı oldu. Birbirinizin sevincine ortak olurken bazen de birlikte üzüldünüz. Gün geldi bereketli kazançlar elde ettiniz. Gün geldi siftahsız kepenk indirdiniz.

Siftah, güne başlangıçtır. İstedik ki, sürekli birbiriyle dayanışma halinde olan esnafımızın bugünkü siftahı bizden olsun.

Hayırlı sabahlar, gününüz hayırlı olsun. Allah, helal ve bereketli kazançlar nasip etsin.”

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.05.2015 04:16
Anahtar Kelimeler:
Murat Gözütok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90