banner102

OF GİRİŞİNDE KORKUTAN KAZA

Of ilçesi Çaykara yolu giriş mevki sahil yolu üzerinde sabah saatlerinde Trabzon yönünden Rize istikametine gitmekte olan malzeme yüklü tır viyadük direğine çarparak 1 kişinin ağır yaralanması ve büyük çapta maddi hasarlı kazaya sebep oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Aralık 2017 Cuma 13:51
Edinilen bilgilere göre Of ilçesinde sabah saatlerinde Trabzon istikametinden Rize yönüne ilerlemekte olan Rus uyruklu tır şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek üst geçidin ayağına çarptı. Kaza esnasında tır bir anda alev aldı ve yanmaya başladı. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü ve aracın içinde bulunan tır şoförünü  de 112 sağlık ekipleri Of Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri olay yerinde çevre güvenliği alarak başka kazalara sebebiyet vermemesi için çalışma yaptı. Kaza ile ilgili incele sürüyor...




Son Güncelleme: 15.12.2017 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90