banner102

Of İlçe Başkanlığına Ahmet Çapoğlu Atandı

AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu yönetim kurulu asıl ve yedek üyeleri ile birlikte istifalarını Trabzon İl Yönetimine sunmalarının ardından Ak Parti Genel Merkezi tarafından Of İlçe Başkanlığına Of Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu atandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Ekim 2020 Çarşamba 17:27
Of İlçe Başkanlığına Ahmet Çapoğlu Atandı

AK Parti’nin Of ilçe kongresinde yaşanan sıkıntının ardından Genel merkez mevcut yönetim ve yedek üyelerin istifasını istedi. Hakan Terzioğlu da istifalar kendi istifasını da ekleyerek Trabzon il Başkanı Haydar Revi’ye teslim etti.

Genel Merkezin talimatıyla, AK Parti Of İlçe Teşkilatı asil ve yedek olmak yöneticiler olmak üzere bütün üyeler yönetim kurulundan istifa etti.

17 Ekim 2020 Cumartesi günü yapılması planlanan AK Parti Of İlçe 7.Olağan Kongresi delegelerde yaşanan sorunlardan dolayı AK Parti Genel Merkezi tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti.

Mevcut yönetimin istifalarının genel merkeze ulaşmasının ardından genel Merkez tarafından Of İlçe Başkanı olarak Ahmet Çapoğlu atandı. Çapoğlu kendi yönetim kurulu asil ve yedek üyelerini belirleyerek genel merkeze sunacak. Parti tüzüğü gereği 6 ay içinde yapılması gereken kongre tarihi yönetim kurullarının oluşması ve delegenin belirlenmesinin ardından belirlenecek.

Ahmet Çapoğlu Kimdir?

1962 yılına Of’ta doğan Çapoğlu, 1981 yılında beyaz eşya sektöründe ticari faaliyetine başladı. 2002 yılında Ak Parti Of İlçe Kurucu Üyesi olarak görev aldı. 2004-2009 ve 2009-2014 yılları arasında 2 dönem il genel meclis üyeliğine seçilerek Trabzon İl Genel Meclisi Üyesi ve İl Encümen Üyesi olarak görev yaptı. 2008 yılında madencilik sektöründe faaliyet başlayan Çapoğlu, Of TSO Kurucu Üyeliği ve Ofspor Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Çapoğlu, Of Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkan Yardımcılığı ve Of Sanayi Sitesi Camii Derneği Başkanlığı görevini yürüttü. 2019 yılında yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. 9 Nisan 2019 tarihinde Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Çapoğlu, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 21.10.2020 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90