banner102

Of İmam Hatip Ortaokulunda kayıtlar başladı

2013/2014 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılan Of İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenci kayıtları başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Temmuz 2014 Cumartesi 14:36
Of İmam Hatip Ortaokulunda kayıtlar başladı
Bu yıl 140 öğrenci kontenjanının olduğu Of İmam Hatip Ortaokulu geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde olduğu gibi bu yıl da Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi'nde hizmete devam edecek.

Kayıtlar hakkında bilgilendirmede bulunan Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu, "Of İlçemize yapılacak olan yeni okulumuz henüz yapım aşmasında olduğu için bu dönemde de eğitimimizi Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi'nde yapacağız." diyerek  2015/2016 eğitim öğretim yılında yeni yapılacak okulda eğitim göreceklerini söyledi.

Bulutoğlu, "Okulumuza 4. sınıfı bitiren öğrenciler 5. sınıf kayıtlarını bizde yaptırabileceklerdir. Adrese dayalı kayıt sistemi bizde olmadığı için her bölgeden öğrenci bizde kayıt yaptırabilir. Kayıt için velisi, öğrencinin kendisi ve  nüfus cüzdanı ile beraber okula başvuracaklardır." diye ifade etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.07.2014 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90