banner102

Of İmam Hatip Ortaokulu'nda TEOG Hazırlık Kursu Açıldı

Of İmam Hatip Ortaokulu'nda görev yapan idareci ve öğretmenler örnek bir çalışmaya imza atarak, yaz tatili döneminde okul öğrencilerine yönelik TEOG sınavlarına hazırlık kursu açtılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Ağustos 2016 Çarşamba 23:36
Of İmam Hatip Ortaokulu'nda TEOG Hazırlık Kursu Açıldı

Kısa süre önce adı Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu olarak değişen okulun fedakar öğretmenleri, yaz tatili döneminde gönüllü olarak haftada dört gün okula giderek ders vereceği öğrencileri TEOG sınavına hazırlayacak.

Okulda eğitim öğretim gören108  8. sınıf öğrencilerine yönelik başta Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri dersleri olmak üzere, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’na (TEOG) hazırlık yaz kursu 16 Ağustos Salı günü başlayıp 8 Eylül Perşembe gününe kadar haftanın ilk dört günü eğitim verilecek.

19 Eylül Pazartesi gününden sonra öğrenciler ders çıkışlarında ve hafta sonlarında kurs eğitimlerini Mayıs ayının sonuna kadar görecekler.

Öğrencilerin kayıt yaptırmaları için 12 Ağustos Cuma gününe kadar okula müracaat etmeleri gerekmektedir.

Gerçekleştirilecek olan kurs çalışmaları ile ilgili bilgi veren Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şevket Bulutoğlu, "8. sınıfa geçen öğrencilerimiz için her gününün önemli olduğunu, yaz aylarının da iyi değerlendirilmesi için böyle bir kurs açtık. İnşAllah bu kurs vesilesi ile öğrencilerimizin başarıları artacaktır, diye ümit ediyoruz." diyerek velilerin evlatlarını bu kurslara göndermeleri konusunda duyarlı olmaya davet ederek kurs görecek öğrencilere başarılar diledi. . 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.08.2016 00:04
Anahtar Kelimeler:
Şevket Bulutoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90