banner102

Of Kurban Pazarı'nda fiyatlar nasıl?

Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık büyük ve küçük baş hayvanların satışında geçen yıla oranla düşüş olduğu gözlemlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Eylül 2015 Pazartesi 04:00
Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık büyük ve küçük baş hayvanların satışında geçen yıla oranla düşüş olduğu gözlemlendi.
Of İlçesi Kurban Hizmetleri Komisyonu kararı ile ilçede kurban satış ve kesim yerleri belirlenirken, satış yerlerini gezerek edindiğimiz bilgilere göre geçen yıl 60 civarında olan büyük baş hayvan satış çadırları bu yıl 40 civarına düştüğü söylendi.

Satışların nasıl gittiğini sorduğumuz satıcılar ise bu soruya iyimser cevap vererek 'Elhamdülillah satışların iyi olduğunu söylediler. Fakat bu satışların iyi olması hayvanların azlığından olduğunu fark edince, neden çadırların azaldığını sorduk. Bu soruya da aldığımız cevap, 'Hayvan fiyatları ve bu hayvanlarla ilgili olan diğer ürün ve gereçlerin pahalı olması' oldu.

KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

Belediye tarafından Of İlçesinde kurbanlıkların kesim yeri olarak Liman girişi ve Kıyıcık Mahallesi’nde bulunan Kıyıcık Mezbahası belirlendi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.09.2015 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90