banner102

Of Medya Derneği MEM Ziyareti

Of’un önemli Sivil Toplum Kuruluşu olan Of Medya Derneği yönetimi Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Şube Müdürleri Süleyman Bedir ve Numan Turanı ziyaret etti. Ziyarete Of Medya Derneği Başkanı Ahmet Muratoğlu, Başkan Yardımcısı İzzet Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yaşar, Fahri Hacıcaferoğlu, Murat Gözütok, İmdat Osmanoğlu katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Aralık 2017 Cuma 15:40
Of Medya Derneği MEM Ziyareti
Of Medya Derneği Başkan  AhmetMuratoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “ Toplumu yetiştiren, topluma yön veren kutsal bir meslek olan öğretmenlerimizin bu gününde sizleri ziyaret edip Öğretmenler Gününüzü tebrik ediyoruz. Zor ve kutsal peygamber mesleği icra ediyorsunuz. Bizler iyi, güzel ve doğru işlerinizde toplumsal sorumluluk gereği her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Tekrar günüz kutlu çalışmalarınız hayırlı olsun.” Sözleriyle ziyaretle ilgili düşüncelerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da ziyaretle ilgili;“Bu yoğun ve anlamlı günümüzde ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yarının toplumunu inşa etme hassasiyeti ve sorumluluğuyla çalışıyoruz. Bizlere emanet edilen her çocuğu kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. 7200 öğrencimizden hiçbirinin zayi olmasını istemiyoruz. Onun için tüm öğretmenlerimizle öğrencilerimizin ülkemize ve milletimize hayırlı vatandaşlar olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Rabbim bizleri bu yolda başarılı kılsın. Sizlere de ziyaretleriniz için kurumum ve öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum.” İfadeleri kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu ziyaretinin ardından Of Medya Derneği Yönetim kurulu üyeleri İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürleri Süleyman Bedir ve Numan Turanı ziyaret edip günlerini kutlayıp bir süre sohbet ettiler.




Son Güncelleme: 01.12.2017 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90