banner102

Of Medya Derneğinden Şubat ayı değerlendirmesi

Of Medya Derneği geleneksel aylık istişare ve değerlendirme toplantılarına şubat ayında da devam etti. Dernek yönetim kurulu üyeleri şubat ayı istişare ve değerlendirme toplantısı yaparak gündemi değerlendirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Şubat 2020 Salı 10:25
Of Medya Derneğinden Şubat ayı değerlendirmesi

Of Medya Derneği yönetimi tarafından düzenlenen şubat ayı istişare toplantısında ülkemizde yaşanan Elazığ- Malatya Depremi, Suriye Meselesi, Kudüs Meselesi ulusal ve yerel  gündemin yansımaları değerlendirildi. Şubat ayı istişare toplantısı Pizza House Gourmet’te yapıldı.

MESELE DESTEK DEĞİL DAHA DERİN YARALAR AÇMAKTIR

Toplantıyı değerlendiren Başkan İzzet Keleş; “  Bu ayki istişare toplantımızı “Pizza House Gourmet işletmesine yaptık. Pizza House Gourmet işletmesi genç patronları Serdar ve Gökhan Özkal kardeşlere misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. Ülkemizde 6,8 şiddetinde meydana gelen Elazığ-Malatya depremi ile milletçe acı yaşadık.  Bu acılarla beraber milletçe afetlerle mücadeledeki durumumuzu görmüş olduk. Bununla birlikte milletçe gösterilen dayanışma ve yardımseverlik anlayışı kardeşliğimizin sonsuza kadar devam edeceğini gösteriyor. İdlip’te yaşanan insanlık dramının yanında Türkiye’nin almaya çalıştığı tampon bölge çalışmalarına karşı Rusya kontrolündeki Suriye birliklerinden açılan ateş sonucu on üç Türk askeri şehit oldu. Bu olayla bölgenin tansiyonu artmış, Türkiye ile Rusya arasında güven bunalımı doğdu. ABD ve AB ise bize destek olmak için sıraya girmiş. Mesele destek değil daha derin yaralar açmaktır. Devlet-millet olarak bu günleri daha çok birlik beraberlik içinde olursak atlatabiliriz. Kudüs Müslümanların kırmızıçizgisidir. Kudüs’e kim sahip çıkarsa onun yanında olmak gerekir. Hep birlikte Kudüs’e sahip çıkmalıyız. Şükürler olsun üç yılın ardından bölgemize kar yağdı. Çoluk, çocuk, yaşlı, genç herkes bu güzellikleri yaşadı.  Ülke olarak son yaşadıklarımız bize bir kez daha doğal afetlere karşı hazırlıklı olmamız gerektiğinin yüksek tonda ikaz etti. Allah milletimizi her türlü afetlerden korusun.” İfadeleriyle genel bir değerlendirme yaptı.  

Pizza House Gourmet’te yapılan Of Medya Derneği Şubat ayı istişare toplantısına Başkan İzzet Keleş’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Muratoğlu, İmdat Osmanoğlu, Yüksel Yaşar ve Yusuf Yaşar katıldı.


Son Güncelleme: 18.02.2020 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90