banner102

OF SAHİLİNDE İNTİHAR ŞÜPHESİ!

Akşam saatlerinde polise bildirilen ihbar üzerine harekete geçen polis, itfaiye ve ambulans ekipleri ihbarın yapıldığı Of Sahil köprüsüne giderek olay yerinde inceleme başlattı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Mart 2018 Çarşamba 13:18
Akşam saat 19.30 sıralarında Of Sahil yolu Solaklı Köprüsü üzerinden geçen bir genç, yolun deniz tarafından bir kişinin denize atladığını gördü. Bunun üzerine hemen 155 polis merkezini arayan genç gördüğü olayı anlatması üzerine olay yerine Polis ekipleri gelerek inceleme başlattı.

İhbar eden kişi ile atladığı yeri kontrol eden Polis ekipleri, ihbarı eden kişiyi detaylı sorgulamasını yapmak üzere emniyete götürdü. Sorgulamanın üzerine AFAD ekiplerine haber verilerek arama çalışmaları başlatıldı.

Gece saat 22.30 sıralarında olay yerine gelen AFAD ekipleri deniz kenarından fenerlerle arama çalışmasına başladı. Deniz kenarında bulunan bir elbiseden şüphelenen AFAD ekipleri, buldukları elbiseyi incelemeleri sonucu herhangi bir bilgiye ulaşamadılar.

Arama çalışmalarına gece 01.30 da  Of Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı girişimleri ile Samsun'dan gelen arama kurtarma helikopteri de katıldı.

Sabahın erken saatlerinde yeniden başlatılan arama çalışmaları, Sahil Güvenlik Gemisi, dalgıçları ve helikopteri ile gün boyu devam etti.





OLAYLA İLGİLİ ŞAHİS ARAŞTIRILIYOR!

Emniyet birimleri tarafından intihar ettiği söylenen şahısla ilgili kamera kayıtları ve diğer sorgulama yöntemleri ile araştırma devam ediyor.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.03.2018 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90