banner102

Of Şebeke Suları Zehirli mi?

Of'ta şebeke suyu ile ilgili halk arasında çıkan farklı şaibeler sonucu Of Belediyesi resmi facebook adresinden bir açıklama yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Nisan 2017 Cumartesi 12:23
Of Şebeke Suları Zehirli mi?
Of İlçesinde son birkaç gündür halk arasında çıkan, “Şebeke suyu zehirliyor”, “Şebeke su kuyusunun içinde ölmüş köpek leşi var” gibi şaibeli sözler üzerine Of Belediye Başkanlığı resmi facebook adresinden yazılı açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “Of ilçesinde yaşanan olaylar nedeni ile sulara müdahale edildiği konusunda sosyal medya ve çeşitli kaynaklarla provakatif haberler yayılmaktadır. Bu durumlara itibar etmeyiniz. Bu tür asılsız dedikodularla halkımızda korku ve panik durumu oluşturulmaya çalışılmaktadır. Bilinmelidir ki TİSKİ ve Of Belediyesi olarak tüm personelimiz ve ekiplerimizle sizlere suları ulaştırdığımız tüm noktalarda üst düzey güvenlik önlemlerini almış bulunmaktayız. İlgili bölgelerde 7/24 depolarımızın denetimi ve kontrolü sağlanmaktadır. Halkımıza gösterdikleri sağduyu ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, içme suyunun şebekeden içilmesinde herhangi bir sakıncanın olmadığını bildiririz.”

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.04.2017 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90