banner102

Of SGK'dan Birliktelik Kahvaltısı

Of Sosyal Güvenlik Merkezinin Of’ta hizmet veren Muhasebeci ve Mali Müşavirler ile basın mensuplarının bir araya geldiği kahvaltı programı güzel bir buluşmaya sahne oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Temmuz 2015 Salı 13:54
Of SGK'dan Birliktelik Kahvaltısı

Programa SGK Trabzon İl Müdürü Musa BULUT, Hayrat Kaymakamı Tuba GENÇ, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK, Dernekpazarı Belediye başkanı Dr.Mehmet AŞIK, SGK Of Merkez Müdürü Ahmet ALTUNSOY, SGK Araklı Merkez Müdürü Mustafa KÖSE, SGK Şebinkarahisar Merkez Müdürü Hasan ÇOLAK ile Of SGK personellerinden Yusuf ALACA, Elif SOFUOĞLU ŞİŞMAN ve Samet YÜKSEL ile Of’ta faaliyet gösteren Muhasebeci ve Mali Müşavirler  Erol ÇAKIR, Şefik SARICAOĞLU, İrfan KOÇBIYIKOĞLU, Kamil BARUT, Ümit ÖZTÜRK, Ahmet ŞAHİN, Asım METE, Ferhat SARAL, Murat KARA, Nihat KARA katıldı.

SGK’daki güncel değişiklikler ile Of’ta yapılacak olan SGK Hizmet Binası hakkında bilgiler veren İl Müdürü Musa BULUT  programdaki samimi atmosferden duyduğu memnuniyeti ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.

Göreve geldiği 2012 yılında ilk ziyaretini Of Merkez müdürlüğüne yaptığını belirten Musa BULUT, vatandaşlara güzel hizmet vermenin yolunun öncelikle hizmeti güzel mekanlarda sunmaktan geçtiğini, bu çerçevede  ilçelerde ilk SGK binasını Of’ta yapmayı planladıklarını  ancak gerekli olan arsanın ilk önce Araklı’da sonra da Beşikdüzü’nde temin edilmesi nedeni ile oralardaki hizmet binalarının kısa sürede inşa edilerek hizmete geçtiğini söyledi.

Bulut; Of’ta da ilçenin ileri gelenlerinin konuyu çok iyi sahiplendiğini, önemli mesafeler alındığını, bugün itibari ile de üzerinde çalıştıkları arsanın son olarak Maliye Bakanlığında onayda beklediği bilgisini aldıklarını, projesi ve ödeneği hazır olduğundan tahsis işleminin onaylanması halinde 2015 yılı çıkmadan ilk kazmayı vurmayı planladıklarını söyledi.

SGK Of Merkez Müdürü Ahmet ALTUNSOY ise; 

"Sosyal güvenlik bilincini artırmak ve kamuoyunu en doğru şekilde bilgilendirmek amacıyla bu tür programlarla gerek  meslek mensupları gerekse işverenlerimiz ve vatandaşlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz.

Böylece sunduğumuz hizmetlerle ilgili güncel bilgileri aktarırken paydaşlarımızın bizden  beklentilerini de ilk ağızdan dinliyoruz. Bu anlamda bize her zaman destek olan İl Müdürümüz Musa BULUT’a, katılımlarından dolayı da Hayrat Kaymakamız Tuba GENÇ, Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi TOK ve Dernekpazarı Belediye Başkanımız  Dr.Mehmet AŞIK ile ilçemizde faaliyet gösteren Muhasebeci ve Mali Müşavirlerimize teşekkür ederim."

Son Güncelleme: 28.07.2015 13:57
Anahtar Kelimeler:
Ahmet AltunsoyMusa Bulut
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90