banner102

Of SGM’den Araklı SGM’ye Hayırlı Olsun ziyareti

Of Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ahmet Altunsoy, OF SGM çalışanları ile birlikte Araklı’da hizmete açılan Araklı SGM’yi ziyaret ederek Müdür Mustafa Köse’ye hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Kasım 2014 Cumartesi 11:47
Of SGM’den Araklı SGM’ye Hayırlı Olsun ziyareti
Araklı Belediyesince tahsis edilen arsa üzerinde inşa edilerek yapımı tamamlanan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Trabzon mitinginde toplu açılışını yaptığı 17 tesisten biri olan Araklı Sosyal Güvenlik Merkezini ziyaret eden Of Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ahmet Altunsoy, Müdür Mustafa Köse’ye hayırlı olsun dileklerini iletti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette,  misafirlere yeni hizmet binasını gezdiren Araklı Merkez Müdürü Mustafa Köse, Of SGM Müdürü ve çalışanlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni binada artan hizmet kalitesi ile hem çalışanların hem de kurumdan hizmet alanların daha mutlu olduğunu, geçmişte görev yaptığı  ve  yoğun işlem hacmine sahip Of ilçesinde de böyle bir binanın yapılmasını arzuladıklarını söyledi.

Of SGM Müdürü Ahmet Altunsoy ise kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ederek; “850 m2 arsa üzerinde kurulu binada arşiv, kazan dairesi, sığınak, bay-bayan mescid, mutfak, bekleme salonları ile işlemlerin yapıldığı servisleri gezdik. Çok etkileyici, güzel planlanlanmış ve  iyi işçilik örneği sergilenmiş. Çalışanlara, Araklı-Sürmene-Arsin ve Köprübaşı halkına hayırlı olsun” dedi.

Of’a yakışır bir hizmet binası inşası için arsa teminine yönelik çalışmalarının devam ettiğini belirten Altunsoy; “Bu konuda başta il Müdürümüz Musa Bulut olmak üzere kurum yöneticilerimizin sonsuz desteği var. İlçemizde de bu konu, Sayın kaymakamımız Eren Arslan ve Sayın Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu ile diğer yöneticilerimizin öncelikli gündemleri arasındadır. Yakın zamanda netice alacağımızı ümit ediyoruz” dedi.

Ziyarete Of SGM çalışanlarından Cevat Çalık, Hakan Ayçiçek, Hikmet Apar, Havva Albayrak, Elif Sofuoğlu Şişman, Yusuf Alaca ve Samet Yüksel de katıldı.





Son Güncelleme: 29.11.2014 15:03
Anahtar Kelimeler:
Ahmet Altunsoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatanofmekanankara 2014-12-05 17:39:36

SGM projeleri biz çizdirdik beğendiğinize sevindik.. İnşallah Of a da bu binadan Emek İnşaat olarak yapmak nasip olur...

banner90