banner102

Of TSO dan Girişimcilik Sertifika Töreni

Of Ticaret ve Sanayi Odası’nın DOKA ve KOSGEB işbirliği ile düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursuna katılarak sertifika alma hakkını elde eden 60 girişimciye sertifika töreni düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Kasım 2015 Cuma 09:41

Toplamda 70 saatlik eğitim ile iki ayrı seansta verilen kurs sonrası sertifika almaya hak kazanan 60 kursiyer için düzenlenen sertifika törenine Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of TSO Başkanı Erdal Saral, Of TSO Meclis Başkanı Zûhal Akyüzlü, DOKA Genel Sekreter Vekili Fikri Akkaya, KOSGEB Uzmanlarından Sedat Çorak ve Ali Kurtman ile Meclis üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Yemek ikramının da yapıldığı sertifika töreninin açılış konuşmasını Of TSO Başkanı Erdal Saral yaptı. Yaptığı konuşmada kursa katılan kursiyerlere ve düzenlenen sertifika törenine katılanlara teşekkür eden Başkan Saral, "Ticaret alanında verimli ve sağlıklı iş yapabilmek için eğitimin şart olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bu anlamda düzenlemiş olduğumuz kursumuza katılan ve sertifika almaya hak kazanan bütün kursiyerlere çalışma hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

DOKA Genel Sekreter Vekili Fikri Akkaya, KOSGEB Uzmanı Sedat Çorak ve Of TSO Meclis Başkanı Zûhal Akyüzlü verilen kurs ile ilgili önemli noktaları hatırlatarak konu hakkında kısa açıklamalar yaptılar.

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da kısa konuşma yaparak bütün kursiyerlere kuracakları iş sektöründe veya çalışacakları iş alanlarında kendilerine ve ülkemize hayırlı olacak çalışmalar yapmaları temennisinde bulundular.

Yapılan konuşmalar sonrası kursiyerlere tek tek sertifikaları takdim edildi. Yemek ikramının da yapıldığı programın sonunda, kursiyerler arasında en çok derse önem gösteren ve kursa katılım sağlayan iki kişiye Başkan Erdal Saral tarafından hediye takdim edildi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 13.11.2015 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
orhan turkyilmaz 2015-11-13 13:10:35

Hani girisimcilere verilen sertifikalar

banner90