banner102

Of TSO ve Of TEF İftarda Buluştu

Of Ticaret ve Sanayii Odası Yönetimi ile Of Teknoloji Fakültesi Derneği Yönetimi iftarda buluştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Haziran 2016 Pazartesi 01:56
Of TSO ve Of TEF İftarda Buluştu
Of Ticaret ve Sanayii Odası (Of TSO) tarafından düzenlenen iftar yemeği, Of Ticaret ve Sanayii Odası Yöneticileri ile Of Teknoloji Fakültesi Derneği (Of TEF) Yöneticileri ve Öğretim Görevlilerini buluşturdu.

Oğuzhan Restoran’da düzenlenen İftar Yemeğine Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Of TEF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci, Of TEF Kurucu Dekanı Prof. Dr. Kenan Gelişli, Of TSO Başkanı Erdal Saral, Of TSO Mecli Başkanı Zuhal Akyüzlü, Ofspor Başkanı Olcay Saral, Of TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Of TEF Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Of TEF’in öğretim görevlileri, Daire Amirleri, üniversite öğrencileri katıldı.

Yemeğin ardından Çamlı Çay Fabrikasına geçen ve bura çay içen Of TEF Derneği Yönetimi, Haziran Ayı olağan toplantısını fabrikanın bahçesinde yaptılar.

Gündemdeki konuların görüşüldüğü toplantıda Dekan Birinci, katılımcılara Üniversite ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Of Ajans

Son Güncelleme: 27.06.2016 02:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90