banner102

Of'a İki Birincilik!

Okullar arası Gençler Badminton İl Birinciliği müsabakalarına Of Damgasını iki birincilik ile vurdu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Ocak 2015 Pazartesi 15:11
Of'a İki Birincilik!
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Gençler Badminton turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu. 12-21 Ocak tarihleri arasında Arsin Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakalarda 38 okul katıldı. 20 erkek 18 kız okul takımından oluşan toplam 200 sporcu Okullar arası Gençler Badminton İl Birinciliği müsabakalarında mücadele etti. Dereceye giren Okullara ve sporculara kupa ve  madalya verildi.

Okullar arası Genç Kızlar Badminton İl Birinciliği müsabakaları sonucunda birinci Of Anadolu Lisesi, ikinci Arsin Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü Yomra Fen Lisesi, dördüncü Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi oldu.

Genç Erkekler kategorisinde ise birinci Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Sürmene Anadolu Lisesi, üçüncü Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dördüncü ise  Of Anadolu Lisesi oldu.

Birinci olan takımlar Karadeniz bölge elemeleri için 17-19 Mart 2015 tarihleri arasında Rize’de yapılacak müsabakalara katılacak. Birinci olan takım Karadeniz bölgesini temsil etmek için finallere katılacak.






Son Güncelleme: 26.01.2015 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem bey 2015-01-27 08:52:44

yuh artık arkadaki reklam da ne KUMAR TOTO öğrencileri kumara alış tırmanın yeni yolu mu??????

Avatar
ZAFER 2015-01-27 09:05:03

YORUMLAR NEDEN YAYINLANMIYOR ALOOOOO ADMİN YÖNETİM NASIL Bİ DİN ANLAYIŞI VAR SİZDE...FAHRİ BEY..ARAŞTIRIP ÜSTÜNE GİTMENİ BEKLİYORUZ.OCAKTA KÜL BIRAKMAYANLAR O 'KUMAR TOTO' YAZISININ ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN MÜSABAKA YAPTIĞI SOLAN DA NE İŞİ VAR.YETKİLİLER ETKİLİLER.HADİ ÇÖZÜN BAKALIM BU İŞİ...

Avatar
Editör-Fahri 2015-01-27 15:11:14

Arkadaki Kumar Toto yazan yerin altında Süper Toto yazıyor. Bu Photoshop ile değiştirilmiş bir yazıdır. Fakat bu İslam-i bir subliminal mesajdır. Tabi ki anlayana.
Öğrencilerin burada ne işi var diyenlere sıra gelince;Maalesef ülkemizde daha önceden olduğu gibi son 13 yıllık AKP Hükümetinde de bu kumar oyunları haddinden fazla millileştirildi. Bunula kalmayıp bunu zihnlere mubahmış gibi gösterme çalışması ile birçok zihin bozulmuş oldu.
Nasıl mı; Açık saçık bir bayan gören Hüsnü amca, ağzına geldiğini ona söyler. Fakat gözleri önünde İddia adlı Kumarhane bürosuna çoluk çocuk girince sesi çıkmaz. Daha da vahimi bunun zemimini hazrılayan yönetime alkış tutup sonuçlara kükreyen bir insan tiplemesi olurlar.
Kısaca biz Of'un Nabzı Medya ekibi olarak sloganımızda olduğu gibi "Tarafsız Değil Hakkın Tarafında" sloganına uygun hareket etmeye gayret ediyoruz. Elimizden geldiğince kafirlerin subliminal mesajlarını biz İslam-i subliminal ile değiştiriyoruz.

banner90