banner102

OFİMDER Kongresini Gerçekleştirdi

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER) yeni yönetim kurulunu belirlemek için olağan kongresini yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Eylül 2022 Perşembe 16:08
OFİMDER Kongresini Gerçekleştirdi

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılan olağan kongrede ilk olarak divan kurul seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Yüksel yaşar, katip üyeliklerine Mustafa Saral ve Kamil Mahmutoğlu oy birliği ile seçildi. Divanın teşekkülünün ardından Dernek Başkanı Ali Ulusoy açılış konuşmasını yaptı. Ardından gündem maddelerine geçildi. Yönetim Kurulu Üyesi Saadettin Ayyıldız Yönetim Kurulu faaliyet raporunu sundu. Denetleme kurul raporunun sunulup ibra edilmesinden sonra tüzük değişikliği ile ilgili önergeler gündeme alınıp değişiklik talepleri görüşüldü. Yeni Yönetim Kurulu asil ve yedekleri ile denetleme kurulu asil ve yedeklerin seçimi yapıldı. Seçimin ardından dilek ve temenniler bölümünde mezun ve mensuplar derneğin gelecekle ilgili yapması gereken faaliyetler hakkında önerilerde bulundular.

Trabzon ÖNDER Başkanı Ali Çolak’ın da katılıp bir selamlama konuşması yaptığı genel kurul toplantısı Mehmet Türkyılmaz hocanın duasıyla sona erdi. Of İmam hatip Lisesi mezun ve Mensupları  Derneğinin ; Yönetim Kurulu Asıl:1-Saadettin  Ayyıldız,2-İdris Kabahasnoğlu,3-Mehmet Türkyılmaz,4-İzzet Keleş,5-Ahmet Okumuş,6-Adnan Karaismailoğlu,7-Mustafa Saral,8-Suat Dervişoğlu,9-Muhammet  Kapıcıoğlu,10-Yüksel Yaşar,11-Mustafa Birinci,12- Cemal Şanlıbayrak,13-M. Hakan  Terzioğlu,14-Ahmet Ayaz,15-Ali  Dedeoğlu Yönetim Kurulu Yedek :1-Mücahit Altuncu,2- Abdülkadir Çakıroğlu,3- Cemil Ayaloğlu, 4-İlyas Mete, 5-Sıtkı Kalkan,6-Ahmet Kapıcıoğlu,7-Sinan Yıldırım,8-Aziz Özkan,9-Hakan Terzi,10-Cihat Erdoğan,11-Necdet Kurt,12-Faik Ziya Cevahir,13-Furkan Ak,14-Necmettin Çakır,15-Yahya Kemal Sula Denetleme Kurul Asıl:1-Hayati Sevencan,2-Hüseyin Ayaz,3-Eşref Asan  Denetleme Kurul Yedek:1-Murat Öztürk,2-Salih Haciömeroğlu,3-Emrullah Terzioğlu adlı kişilerden oluştu.

Yönetime seçilen OFİMDER  Yönetim Kurulu önümüzdeki hafta toplanarak görev dağılımı yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90