banner102

OFİMDER sahurda buluşturdu

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER) Of’ta yaptığı etkinliklerle eğitim faaliyetlerinin yanında sosyal, kültürel çalışmalara imza atıyor. Daha önce iftar programıyla bir araya gelen dernek mensupları yaptıkları sahur programıyla da buluşarak sohbet edip yapılacak eğitim faaliyetlerini konuştular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Nisan 2022 Çarşamba 12:59
OFİMDER sahurda buluşturdu

Sahur programına Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Kaymakam Refiği Ali Can Uludağ, Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkan Vekili İdris Kabahasanoğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet  Muratoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri emekli öğretmenler, çok sayıda mezun ve mensup katıldı.

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği binasında yapılan sahur programı ile ilgili olarak konuşan Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkan Vekili İdris Kabahasanoğlu, “ Öncelikli olarak bizleri bu ramazan gecesinde buluşturan Rabbimize şükürler olsun. Etkinliğimize katılımlarınız nedeniyle de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İster mezun, ister mensup olsun bizlerin kapısı herkese açıktır. Bu mütevazi soframıza iştirak ettiniz, bizleri mutlu ettiniz Rabbim sizlerden razı olsun. Bir araya geldik ülkemizin ve insanlığın sorunlarına değindik. Kardeşlik hukukumuzu kavileştirdik. Rabbim birlik ve dirliğimizi daim eylesin. Programın hazırlanmasında, hizmetlerin sunumunda, malzeme tedarikinde gayretli çalışmaları nedeniyle tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Şimdiden Kadir Gecenizi ve bayramınızı tebrik ederim. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

Program sahur yemeğinin yenilmesiyle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90